Eindproef “Start to Run – Joggen voor Gevorderden” – 23.03.2009 – Stabroek
May 25, 2024 at 2:20 am

Eindproef “Start to Run – Joggen voor Gevorderden” – 23.03.2009 – Stabroek

Start to Run – Joggen voor Gevorderden – startte met een eerste groep op maandag 8 december op de atletiekpiste op het sportcentrum van Stabroek – achter het gemeentehuis – onder leiding van lesgever Betty Fockenier. Een tweede groep pikte midden januari aan voor dezelfde afstand. Na 10 weken stond hun eindproef geprogrammeerd op maandag 23 maart.

STR Eindproef 10 km Stabroek 23.03.2009 (24)



De stortbuien in de late namiddag riepen – apocalyptische – herinneringen op aan een vorige eindproef in Stabroek, waarbij de hele tijd bakken water over de deelnemers werden uitgestort. Gelukkig was het voor deze joggers opgehouden met regenen tegen de start van hun eindproef … en deze regen had er zelfs voor gezorgd dat de zuurstof in de lucht meer dan voldoende aanwezig was. De looptemperatuur viel best mee op deze late avond … alleen de wind – de eeuwige boosdoener op de piste in Stabroek – blies hier en daar wat onaangenaam in het gezicht van de 11 deelnemers. Maar dat kon hun inzet niet temperen.

Het resultaat mag duidelijk zijn : alle deelnemers legden – op eigen tempo – de 10 km succesvol af. Rondetellers Eddy Fermont en Koen Bekaert konden bij iedereen een “geslaagd” achter de naam zetten … en de bijhorende tijd over deze afstand meedelen.

Bianca Haemelinck, Linda Jennes, Peter Kempen, Patrick Longueville, Peggy Meiremans, Walter Peeters, Tieneke Pieteraerents, Els Van Bedaf, Joyce Van Kerckhove, Stefan Wezenbeek en Staf Willemsen kregen de medaille van de gemeentelijke sportraad omgehangen van begeleidster Betty, ontvingen het “Start to Run”-diploma uit handen van clubsecretaris Hugo De Hoon en een cadeautje van de club van KAPE-bestuurslid Eddy Fermont. De meesten stappen nu over naar het “KAPE Jogging Team” in Stabroek, om deze schitterende conditie verder te onderhouden.

Hugo De Hoon

0 likes Start to Run - archief # , ,
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand