Eindproef “Start to Run- Gevorderden” – 21.11.2012 – Kapellen
June 25, 2024 at 1:29 am

Eindproef “Start to Run- Gevorderden” – 21.11.2012 – Kapellen

In september werd gestart met een nieuwe reeks voor “gevorderden” in het kader van de actie “Start to Run”. Zowel in Kapellen als Stabroek bereidden de deelnemers zich 10 weken lang voor. Op woensdag 21 november werd deze najaarssessie afgesloten met de eindproef op de atletiekpiste in het gemeentepark te Kapellen. Alle 13 deelnemers haalden hun 10 km in ronduit mooie tijden.

In gezelschap van de “vaste klanten” van het “KAPE Jogging Team” werd de start van deze eindproef gegeven om 20.30 uur. Rondetellers Eddy Fermont en Koen Bekaert stonden paraat om streepjes te zetten achter de namen van de 13 deelnemers aan deze finale. 25 ronden van 400 m hadden ze te gaan om het “Start to Run”-diploma van de 10 km binnen te halen. En ieder – op eigen tempo – slaagde daar ook netjes in.

Volgende joggers worden toegevoegd aan de – inmiddels lange – lijst van “gediplomeerden”: Gerard Anguille, Katty Anthonissen, Claire Ciers, Anita Claeys, Karl De Hondt, Felix Dietvorst, Walter Jenné, Charlotte Legon, Cato Maas, Tom Maes, Marc Sel, Hilde Vanherck en Annemie Verreyt.

Om de inspanningen door te spoelen ontvingen de deelnemers aan deze eindproef een “drankje” van de club én uiteraard hun felbegeerde diploma van deze actie “Start to Run”. De medailles worden later persoonlijk bezorgd.

Nu kunnen ze inpikken bij één van de jogginggroepen van hun jogbegeleiders – Betty Fockenier en Paul Sauviller – respectievelijk in Stabroek (maandag) en Kapellen (woensdag).

Met deze eindproef werd een punt gezet achter “Start to Run 2012” … in het voorjaar 2013 komt er al een nieuwe beginnerscursus (5 km) aan en in het najaar is het dan weer tijd voor een gevorderdencursus (10 km).

Hugo De Hoon

0 likes Start to Run - archief #
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand