Enkele aanvullingen bij huidige trainingen situatie KAPE
April 17, 2024 at 10:22 pm

Enkele aanvullingen bij huidige trainingen situatie KAPE

Let op, dit bericht werd op 18/01/2021 op de website gezet volgens de inzichten op die dag. Maar door nieuwe wijzigingen op 19/01/2021 diende dit bericht al meteen wat aangepast te worden. Wie dit bericht toevallig reeds op 18/01 gelezen had dient het dus best nu opnieuw te lezen. 

Door de recente anti-corona beslissingen van de regering en de gemeente Kapellen verandert er weinig aan de recente communicaties omtrent de KAPE trainingen, maar enkele aanvullingen zijn wel nodig. Het belangrijke onderscheid is of de atleet ouder is dan 13 jaar of jonger dan 13 jaar.

Voor atleten jonger dan 13 jaar zijn georganiseerde clubtrainingen zowel indoor als outdoor toegelaten (mits de groep uit maximum 50 personen bestaat). Dit wil zeggen dat de trainingen voor KAN, BEN, PUP en MIN op dit moment volledig doorgaan zoals in het hieronder vermelde bericht “Herneming jeugdtrainingen vanaf 6 januari 2021”. De aanvulling nu is dat 2e-jaars miniemen (geboren in 2008 dus) vanaf de dag hij/zij 13 jaar worden niet meer mogen deelnemen aan deze trainingen, noch indoor noch outdoor . Voorlopig gaat het maar om slechts enkele atleten met een 13e verjaardag in januari maar dat kunnen er dus stilaan meer worden (binnenkort dus ook deze die in februari 13 jaar worden). Vanaf zijn/haar verjaardag 13 jaar valt ook deze miniem onder de regel voor atleten van 13 jaar en ouder.  Zie hieronder.

Voor atleten van 13 jaar of ouder blijven georganiseerde clubtrainingen niet toegelaten, tenzij de groep uit  maximum 4 personen (trainer inbegrepen) bestaat. De aanvulling is hier nu dat deze maatregel verlengd is tot 28 februari 2021.  Maar de +13 jarige atleet mag nog wel, zoals iedere burger, individueel blijven trainen al dan niet volgens de trainingsschema’s van zijn/haar trainer.  Individueel betekent dus alleen of in een privé bubbel van maximum 4 personen, met wel permanent 1,5 m onderlinge afstand. Deze persoon of bubbel (max. 4 personen) kan dus contact opnemen met hun trainer voor trainingsadvies om verder hun conditie te onderhouden op eigen verantwoordelijkheid.

 

0 likes Trainingen #
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand