Examen jurylid niveau II en III – 26.03.2017 – Brussel
June 13, 2024 at 4:34 am

Examen jurylid niveau II en III – 26.03.2017 – Brussel

Het schriftelijk examen voor het bekomen van de graad van jurylid niveau II en niveau III, gaat door op zondag 26 maart in Brussel. Inschrijven dient uiterlijk te gebeuren op dinsdag 31 januari 2017.

Om aan dit examen te mogen deelnemen zijn er enkele voorwaarden:

Niveau II

  • minstens 2 volledige jaren op regelmatige basis actief geweest zijn als jurylid niveau I. Op regelmatige basis actief zijn, wordt hier gedefinieerd als voldoen aan de aanwezigheidsvoorwaarden voor het bekomen van een bestendige toegangskaart.

Niveau III

  • minstens 2 volledige jaren op regelmatige basis actief geweest zijn als jurylid niveau II + minimale kennis van Frans en Engels. Op regelmatige basis actief zijn, wordt hier gedefinieerd als: sinds 1 november 2014 minstens 50 prestaties (1 prestatie is maximum 5 uur, wedstrijden van langer dan 5 uur tellen voor 2 prestaties) geleverd hebben en minstens 5 maal actief geweest zijn als scheidsrechter.

Leerstof

Nederlandstalige versie van de IAAF-reglementen.

 

Voorwaarden om te slagen:

Niveau II

  • minstens 65 % behalen op het schriftelijk examen. Het jurylid niveau II zal zijn praktische opleiding vervolmaken door binnen de 12 maand na het afleggen van het schriftelijk examen op te treden tijdens minimaal 5 wedstrijden, waarvan minimaal 2 maal als scheidsrechter. Hij zal hierbij gecoacht en beoordeeld worden door een ervaren jurylid niveau III of niveau II.

Niveau III

  • minstens 75 % behalen op het schriftelijk examen. Het jurylid zal daarna 1 jaar stage lopen, die onmiddellijk start nà het schriftelijk examen. Elk kandidaat-jurylid zal binnen de 12 maanden nà het afleggen van het schriftelijk examen minstens 5 maal, waarvan minimaal 2 maal als scheidsrechter, beoordeeld worden. De kandidaat die slaagt in de stage wordt toegelaten tot het mondelinge examen. De kandidaat die tijdens het mondelinge examen minstens 75 % van de punten behaalt, is geslaagd.

Inschrijven

Inschrijven uiterlijk op dinsdag 31 januari 2017 bij An Van Honsté – anvh@val.be of telefonisch via 02.474.72.17

0 likes Allerlei #
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand