Uitslag Finale “Beker van Vlaanderen Pupillen- en Miniemen-Jongens” – 10.09.2016 – St. Niklaas
July 18, 2024 at 10:23 am

Uitslag Finale “Beker van Vlaanderen Pupillen- en Miniemen-Jongens” – 10.09.2016 – St. Niklaas

Nadat onze pupillen- en miniemen-jongens zich in april tijdens hun schiftingswedstrijd van de “Beker van Vlaanderen” in Beveren als 2de hadden geplaatst voor de finale, mochten we meteen een extra wedstrijd aan ons zomerprogramma toevoegen. De beste 12 teams – waaronder KAPE – werden immers op zaterdag 10 september verwacht voor de finale van deze “Beker van Vlaanderen” in St. Niklaas. En onze jongens eindigden daar op een 10de plaats.


[shashin type=”album” id=”309″ size=”small” crop=”n” columns=”1″ caption=”y” order=”date” position=”center”]

 

Het volledig foto-album van Danny Gielen wacht hier op jou !Organisatorisch was het – volgens onze begeleiders – een absoluut zootje … hoewel organisator ACW tot één van de “grotere” clubs van de Vlaamse Atletiekliga behoort. Onze begeleiders dienden zich de sloffen onder het lijf uit te lopen om alle misverstanden, onduidelijkheden, verschillende uurschema’s, lange wachttijden, vreemde reeksindelingen, e.d. begrijpelijk te maken voor onze jonge atleten én hun ouders. Niet meteen reclame voor een organisatie die – voor pupillen en miniemen – het hoogtepunt van het seizoen had kunnen zijn.

Maar laten we ons beperken tot het leuke nieuws: onze jongens – met een uitgebreid team aan de start in St. Niklaas – kwamen uiteindelijk uit op een 10de plaats.


UITSLAG

1 DCLA Leuven 154 punten
2 AVLO Lokeren 146
3 AVR Roeselare 143
4 RCG Gent 139
5 DAC Dilbeek 138
6 ACHL Herentals 136
7 FLAC Flanders Athletic Club 121
8 LOOI Tessenderlo 116
9 ROBA Oost-Brabant 103
10 KAPE 98.5
11 EA Aalst 74.5
12 VMOL Mol 52Ons team

Pupillen: Thomas Verbruggen, Ben Vander Avert, Stef Gielen, Thomas Willaert, Maxim Heraly, Kilian Tielemans, Eneas Van Huffel, Daniel Anthonissen en Lars Vissenberg.

Miniemen: Stephane Artois, Alexander Anthonissen, Dries Gysen, Matteo Eykens, Witse Jacobs, Jarno Blomme, Jits Dua, Nils Vander Avert, Yannick Heraly, Lauren Devisscher en Senne Van Cleuvenbergen.


Bij de prijsuitreiking aan de winnaars van deze “Beker van Vlaanderen”, stond er toch iemand van KAPE mee op de foto. Onze Olympiër Renée Eykens was – met de fiets (!) – naar St. Niklaas afgezakt om te supporteren voor onze jongens en mocht de bekers uitdelen aan de winnende teams van AZW (meisjes) en DCLA (jongens). Of ze inmiddels al thuisgeraakt is met de fiets is ons – tot op heden – niet meegedeeld.


Voor onze club is het sowieso al een prachtprestatie dat we de finale van deze “Beker van Vlaanderen”. Om even de vergelijking te maken met de tegenstanders op deze finale, heeft een cijfertetisjist even de ledenaantallen van de verschillende clubs in een tabel gegoten … en de conclusie is duidelijk: wij waren echt het “kleinste broertje” van de bende. Dat maakt onze aanwezigheid alleen maar sterker !


AANTAL LEDEN CLUBS

Plaats Club Plaats Provincie Leden
1 DCLA Leuven Vlaams Brabant 711
2 AVLO Lokeren Oost-Vlaanderen 400
3 AVR Roeselaere West-Vlaanderen 327
4 RCG Gent Oost-Vlaanderen 638
5 DAC Dilbeek Vlaams Brabant 398
6 ACHL Herentals Antwerpen 874
7 FLAC Westhoek West-Vlaanderen 806
8 LOOI Tessenderlo Limburg 423
9 ROBA Oost-Brabant Vlaams Brabant 627
10 KAPE Kapellen Antwerpen 163
11 EA Aalst Oost-Vlaanderen 314
12 VMOL Mol Antwerpen 431
0 likes Interclubs - archief # , , , ,
Share: / / /

One thought on “Uitslag Finale “Beker van Vlaanderen Pupillen- en Miniemen-Jongens” – 10.09.2016 – St. Niklaas

  1. Kristien schreef:

    Goed gedaan, jongens! Schitterende prestatie van het hele team.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand