Finale “Kempisch Jeugdcriterium” – 07.09.2003 – Kapellen
October 4, 2022 at 5:41 pm

Finale “Kempisch Jeugdcriterium” – 07.09.2003 – Kapellen

Vanaf dit jaar namen we met onze benjamins, pupillen en miniemen – naast het A.A.S.-Criterium – ook deel aan het “Kempisch Jeugdcriterium”. Het “Kempisch Jeugdcriterium” is een bijkomende inspanning van enkele clubs om de atletiekmeetings – vooral op sintelbanen – aantrekkelijker te maken. Als toetje werd de slotmeeting van dit “Kempisch Jeugdcriterium” op zaterdag 7 september betwist op onze piste in het gemeentepark.

Kemisch Jeugdcriterium 07.09.2003 (10)Door goede afspraken te maken, voor een leuke tegenstand te zorgen en er een klassement aan te verbinden zijn ook deze meetings uitgegroeid tot aangename atletiekontmoetingen. De deelnemende clubs aan dit criterium waren ACHL, AVOS, ESAK en KAPE. Waarbij ACHL zowel met zijn kern uit Lille als met deze uit Herenthout deelnam. Uit solidariteit en omdat dit tevens aan onze atleten de mogelijkheid gaf om eens andere clubs dan de traditionele A.A.S.-clubs te bekampen, kon KAPE op dit Kempisch Jeugdcriterium niet ontbreken.

[shashin type=”album” id=”254″ size=”small” crop=”n” columns=”1″ caption=”y” order=”date” position=”center”]

… een reeks podiumfoto’s van dit “Kempisch Jeugdcriterium” zijn hier te vinden !


Kemisch Jeugdcriterium 07.09.2003 (9)De volledige eindstand van dit “Kempisch Jeugdcriterium” kan je HIER vinden als een .xls-bestand.

0 likes KAPE-meetings - archief # ,
Share: / / /

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand