FitFree bewegingslessen – 27.03.2017 – Kapellen
September 22, 2023 at 5:56 pm

FitFree bewegingslessen – 27.03.2017 – Kapellen

De lente deed stilaan pogingen om door te breken … en dan was het ook tijd voor onze FitFree-deelnemers om uit te breken uit de sporthal KTA. Vanaf maandag 27 maart startten ook zij opnieuw met de outdoortrainingen in het gemeentepark te Kapellen. Ook nieuwkomers zijn nog altijd welkom !FitFree is een bewegingsprogramma gericht op niet-sporters of gewezen sporters (in samenwerking met de gemeente Kapellen en de Sportdienst Kapellen). Dit programma wordt aangeboden aan deelnemers van minstens 18 jaar. Tijdens de trainingen komen allerlei oefeningen aan bod, gericht op het verbeteren van de algemene motoriek en conditie. Men proeft van de verschillende atletiekdisciplines via spel- en oefenvormen. Verleg je eigen grenzen, daag elkaar uit en probeer – week na week – je prestaties te verbeteren. Er wordt gebruik gemaakt van aangepaste materialen en alternatieve oefeningen. Dit is een absolute aanrader voor wie aan zijn of haar conditie wil werken. Door de grote variatie aan oefeningen verbetert zeker en vast de conditie, snelheid, stabilisatie, kracht, evenwicht en coördinatie.

Per week zijn er twee sessies van een uur voorzien, telkens op maandag en donderdag op en rond de atletiekpiste in het gemeentepark onder begeleiding van ervaren KAPE-trainers Lotte Tampère en Jordy Van Boven. De bewegingssessies starten telkens om 20.30 uur en duren ongeveer een uurtje. Er is geen verplichte deelname aan elke sessie, maar dat wordt uiteraard wel aanbevolen. Tijdens de vakantieperiodes zijn er geen bewegingslessen.

Trainers Lotte en Jordy verwachten onze deelnemers (en eventuele nieuwkomers) terug “in open lucht” voor de FitFree-trainingen. Vergeet dus niet een andere richting in te slaan voor de trainingen op maandag en donderdag vanaf 20.30 uur … richting gemeentepark, dus !

Nieuwe deelnemers kunnen inschrijven via onderstaand inschrijvingsformulier. Het lidgeld bedraagt 65 €.


INSCHRIJVINGSFORMULIER

[contact-form-7 404 "Not Found"]

0 likes Allerlei #
Share: / / /

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand