FitFree – module 4 – 04.01.2016 – Kapellen
September 22, 2023 at 6:26 pm

FitFree – module 4 – 04.01.2016 – Kapellen

De nieuwe module van FitFree – het bewegingsprogramma voor niet-sporters – start in Kapellen op maandag 4 januari 2016 in de sporthal van het Koninklijk Technisch Atheneum te Kapellen. Inschrijven kan ONLINE.


Onze club en de sportdienst Kapellen bieden deze vierde module van het tweede jaar van FitFree aan vanaf maandag 4 januari 2016. In dit bewegingsprogramma – gericht op niet-sporters of gewezen sporters – komen allerlei oefeningen aan bod, gericht op het verbeteren van de algemene motoriek en conditie. Men proeft van verschillende spel- en oefenvormen en verlegt zijn of haar grenzen, daagt elkaar uit en probeert week na week de prestaties te verbeteren. Er wordt gebruik gemaakt van aangepaste materialen en alternatieve oefeningen.

Per week zijn er twee sessies van één uur voorzien, telkens op maandag en donderdag in en rond de sporthal van het KTA, onder begeleiding van KAPE-trainers Annelies, Jordy en Lotte. De sessies starten om 20.30 uur.

Nieuwkomers voor deze module betalen 20 € per persoon. Deelnemers die gebruik hebben gemaakt van het voordeelabonnement voor de volledige reeks van vier modules, dienen zich niet opnieuw in te schrijven en worden gewoon verwacht in de sporthal KTA. De minimumleeftijd voor deelname is 18 jaar.


INSCHRIJVINGSFORMULIER

[contact-form-7 404 "Not Found"]
0 likes Allerlei #
Share: / / /

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand