FitFree … zet Kapellenaars in beweging – 11.04.2016 – Kapellen
June 13, 2024 at 7:43 am

FitFree … zet Kapellenaars in beweging – 11.04.2016 – Kapellen

KAPE start na de paasvakantie – op maandag 11 april – met een nieuwe reeks conditietrainingen van “FitFree”, gericht op niet-sporters of gewezen sporters die al lang niet meer gesport hebben. Doel is om de fitheid van de deelnemers op te krikken via een makkelijk bereikbaar sportaanbod. Inschrijven kan vanaf nu !


Dit project – in samenwerking met de gemeente Kapellen en de Sportdienst Kapellen – is een laagdrempelig bewegingsprogramma zowel op het vlak van de trainingsinhoud, als op het vlak van de financiële kost voor de deelnemers.

Het jaarprogramma is ingedeeld in vier modules, waarvan er twee outdoor en twee indoor georganiseerd worden. Van januari tot juni wordt er outdoor geoefend op en rond de atletiekpiste in het gemeentepark. Binnen dit programma – begeleid door Annelies Van Hooydonck, Jordy Van Boven en Lotte Tampère – komen allerlei oefeningen aan bod, gericht op het verbeteren van de algemene motoriek en conditie. Aandacht wordt besteed aan een gevarieerd programma met aangepaste materialen en organisatievormen.

In Kapellen wordt dit programma aangeboden aan deelnemers van minstens 18 jaar. Het is een echt familieconcept, waarbij de jongvolwassene perfect kan deelnemen met ouders of grootouders. Per week zijn er twee sessies van 1 uur voorzien, telkens op maandag en donderdag. Elke module kost slechts 20 € per persoon. Voor de huidige deelnemers aan dit project wordt een speciaal abonnement aangeboden voor de volgende twee modules.

De nieuwe module van FitFree – de eerste uit de nieuwe reeks – start in Kapellen op maandag 11 april op de atletiekpiste in het gemeentepark. Bijeenkomst aan de kleedkamers naast de atletiekpiste. Deze bewegingssessies beginnen telkens om 20.30 uur en duren ongeveer een uurtje.

Inschrijven voor FitFree kan enkel online via onderstaand inschrijvingsformulier. Vul dit volledig in en stort het deelnemingsgeld van 20 € op het rekeningnummer van KAPE BE91-7755–9465-4376. Na betaling is uw plaatsje zeker gereserveerd.


INSCHRIJVINGSFORMULIER

Error: Contact form not found.
fitfree

0 likes Allerlei # ,
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand