Gebruik powerzaal KAPE
May 25, 2024 at 1:23 pm

Gebruik powerzaal KAPE

Bij het gebruik van de powerzaal – hetzij individueel, hetzij onder begeleiding – wordt er momenteel onvoldoende aandacht besteed aan het correcte gebruik van de toestellen én aan het opruimen van de gewichten nà de verschillende trainingen. Een vriendelijke oproep voor iets meer discipline bij gebruik van deze KAPE-accomodatie …

We zouden iedereen – nog maar eens – willen verzoeken om de powerzaal in een nette toestand achter te laten nà hun trainingen, d.w.z. de (zware) gewichten van de toestellen halen, de gewichten terug op de staanders plaatsen, de toestellen gebruiken op de manier waarvoor ze gemaakt zijn en voor de leeftijd van de atleten waarvoor ze geschikt zijn, enz. Zo kunnen ook de volgende gebruikers meteen aan het werk, zonder eerst nog aan opruiming te moeten beginnen.

Tijdens de volgende weken zullen er ook twee nieuwe (tweedehands)toestellen geïnstalleerd worden door bestuurslid Marc. Indien onvoldoende kennis over het gebruik ervan is overleg tussen de trainers de aangewezen methode om deze kennis te delen.

We weten ook dat er door een aantal leden individueel gebruik gemaakt wordt van de powerzaal. Het verspreiden en bijmaken van sleutels – zonder kennisgeving aan het bestuur – is niet meteen een methode die we nog willen toegepast zien. Want ook dit individueel gebruik kan voor de “rommel” zorgen, die we nu – bij herhaling – vaststellen. Mocht de wanorde rond de toestellen blijven bestaan, zullen we noodgedwongen moeten overgaan tot het vervangen van het slot en het selectief verspreiden van de nieuwe sleutels.

Maar dat is een “ultieme” oplossing … als iedereen wat mee wil, zouden we al een flink eind verder kunnen komen. Bedankt voor de medewerking !

0 likes Allerlei , Artikels # , ,
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand