GEZOCHT: juryleden ?
July 18, 2024 at 11:45 am

GEZOCHT: juryleden ?

Ieder weekend is er wel een wedstrijd waaruit de ongeveer 20.000 actieve leden van de Vlaamse Atletiekliga kunnen kiezen. Voor de ene atleet telt het competitieve, een ander atleet houdt het liever recreatief maar op het einde van een wedstrijd willen ze allebei wel hun resultaat kennen. Hiervoor kunnen ze terecht bij de vele juryleden. Misschien iets voor jou ? En onze club zal je dankbaar zijn … want als club zijn we verplicht om een minimumaantal juryleden te leveren !

PK BPM MK 25.05.2015 (2)

… wie gaat Bart Van Laer achterna ?Steek je graag een handje toe terwijl je zoon of dochter deelneemt aan een atletiekwedstrijd ?
Heeft je zoon of dochter afgehaakt maar wil je toch betrokken blijven in de atletiek ?
Dan is een plaats in het jurycorps iets voor jou !

Als club zijn wij immers verplicht om een aantal juryleden te leveren (aantal afhankelijk van het aantal actieve leden dat onze club telt). Doen we dit niet, dan worden er door de Vlaamse Atletiekliga fikse boetes aangerekend aan de club. Daarom deze oproep naar ouders, die – tijdens de wedstrijden van hun kinderen – eventueel een handje willen toesteken als officieel jurylid.

De opleiding bestaat telkens uit 3 u theorie en 3 u praktijk, gevolgd door een korte schriftelijke evaluatie. Nadien loopt de cursist stage tijdens 3 wedstrijden en treedt daarbij éénmaal op bij het lopen, éénmaal bij het werpen en éénmaal bij het springen. Op die manier wordt het nieuwe jurylid optimaal klaargestoomd om als een waardevol jurylid bij wedstrijden op te treden.

Na het succesvol doorlopen van deze opleiding ontvangt het nieuwe jurylid de jurybadge en de reglementen.

Voordelen voor een jurylid

Eerst en vooral krijg je per wedstrijd een kilometervergoeding en een kostenvergoeding. Daarnaast krijg je ook een kaart die toegang geeft tot alle wedstrijden onder de bevoegdheid van VAL, LBFA en KBAB. En bovenal krijg je er een pak nieuwe atletiekvrienden bij.

De jurykledij wordt betaald door onze club !

PK BPM MK 25.05.2015 (8)

 

0 likes Allerlei , KAPE Intern # ,
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand