Gitte Haenen belgisch record 60m indoor
May 25, 2024 at 2:08 am

Gitte Haenen belgisch record 60m indoorZaterdag 24 februari deed Gitte Haenen mee aan de 13e Aalsterse indoormeeting van Eendracht Aalst in de Topsporthal in Gent.

Haar verslag:

Vandaag mijn allereerste indoor wedstrijd gedaan. 10.38 op de 60m met een nieuw BR in T63 categorie. De start had nog beter moeten gaan maar voor de eerste keer uit de startblokken starten op wedstrijd was het een goeie test. Er waren er in mijn reeks 2 te vroeg gestart dus ze werden uitgesloten en dan had ik wat schrik dat ik bij de 2de poging zelf te vroeg zou zijn. In het verspringen had ik 3m55, dit is niet officieel omdat ik vanop 1m voor de zandbak mocht afstoten ipv 3m zoals de valide atleten. Ik deed het verspringen als test mee omdat ik het nog maar net (sinds december) aan het leren ben. Mijn afstoot was telkens een 25cm voor de afstoot lijn dus nu de aanloop verder optimaliseren zodat die 25cm geen verspilling is.
Dit was een test vandaag om te zien waar we staan en of er progressie is. En ik moet gewoon meer wedstrijden doen om de start echt goed te kunnen tegen het EK

0 likes G-atletiek bij KAPE , Indoor Atletiek , KAPE Clubrecords # , , ,
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand