Stef Vanhaeren in “ploeg van het jaar” – Gouden Spike 2013 – 04.12.2013 – Brussel
July 24, 2024 at 6:27 am

Stef Vanhaeren in “ploeg van het jaar” – Gouden Spike 2013 – 04.12.2013 – Brussel

In de rand van de uitreiking van de “Gouden Spike 2013” door de Belgische atletiekbond, viel ook Stef Vanhaeren weer in de prijzen. Samen met Seppe Thijs, Dylan Borlée en Julien Watrin – of het beloftenteam 4 x 400 m – werd hij in de bloemetjes gezet als “ploeg van het jaar”.

gouden

Op de – wat overdreven uitgebreide – lijstjes van dit jaar kwamen twee KAPE-atleten voor.

Voor de “revelatie van het jaar” zat Renée Eykens in het gezelschap van Chloë Beaucarne, Cynthia Maduangele Bolingo, Jolien Boumkwo, Louise Carton, Hanne Claes, Nenah De Coninck, Kimberley Efonye,  Sofie Gallein, Justien Grillet, Hanne Maudens, Margaux Quirin, Lotte Scheldeman, Imana Truyers en Zenobie Vangansbeke. Justien Grillet werd winnaar in deze categorie bij de dames. Bij de heren won Pieter Jan Hannes.

Bij de “teams” bij de heren trad Stef Vanhaeren met de 4 x 400 m beloften in het virtuele strijdperk met de 4 x 100 m alle categorieën (LBFA-team) én de 4 x 400 m alle categorieën. De estafetteploeg van de beloften werd winnaar van de titel “ploeg van het jaar 2013”.

Ploeg van het Jaar

De prijsuitreiking ging door op woensdag 4 december in het stadhuis van Brussel. De “Gouden Spike” bij de dames ging naar Nafi Thiam, bij de heren naar Jonathan Borlée. Bij de dames ging brons naar Almensch Belete en zilver naar Anne Zagré, bij de heren was brons voor Thomas Van der Plaetsen en zilver voor Kevin Borlée. Vorig jaar ging de “Gouden Spike” naar Hans Van Alphen bij de mannen en Tia Hellebaut bij de vrouwen.

0 likes Allerlei #
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand