“Grootste Clubhart” Kapellen – STEM NU !
June 13, 2024 at 7:02 am

“Grootste Clubhart” Kapellen – STEM NU !

Voor het tweede jaar gaat “Gazet van Antwerpen” op zoek naar het “Grootste Clubhart” per gemeente. Voor deze editie heeft onze club ex-voorzitter André Gorts als topvrijwilliger genomineerd, zowel voor zijn activiteit in het verleden als zijn activiteit in het heden. Stemmen kan vanaf nu op de website van het “Grootste Clubhart” !


Na een dipje in de geschiedenis van onze club nam ons “Grootste Clubhart” – samen met een aantal nieuwe medewerkers – de draad op als voorzitter en bouwde de structuur van de club uit tot wat ze nu is. Bovendien werd hij ook nog jurylid bij de Vlaamse Atletiekliga. Na zijn afscheid als voorzitter verliet hij de club niet, maar werd hij operator van de elektronische tijdopmeting bij alle wedstrijden van onze club. Hij verzorgt ook de archivering van de clubrecords, ranglijsten en prestaties van al onze atleten … een hele klus ! De resultaten hiervan zijn – op tijd en stond – merkbaar op deze website.

Voor al dit werk hebben we André Gorts als kandidaat voor de gemeente Kapellen in de wedstrijd gezet. “Gazet van Antwerpen” mikt met deze wedstrijd op meer dan honderd gemeentewinnaars. De stemmenkampioen in elke gemeente of district (voor de Antwerpse districten) krijgt een mooi prijzenpakket, met onder andere een stadsfiets en een wellness-arrangement. Uit de gemeentewinnaars worden vervolgens nog vijf jurywinnaars gekozen die bekendgemaakt worden tijdens een groot slotfeest op zondag 20 november in de Lotto Arena. Daar mag de jury nog mooie geldprijzen uitdelen tot 5.000 € … een geweldige opsteker voor de clubkas natuurlijk.

Doel is dan ook om André naar de top van het Kapelse klassement te stemmen. Daarvoor kan je terecht op deze website waar alle kandidaten uit onze gemeente verzameld zijn. Stemmen op André is uiteraard de boodschap. Per mailadres kan je maar één keer stemmen … maar niets belet je om meerdere stemmen uit te brengen indien je over meer mailadressen beschikt. Na de stem op de website moet je deze nog bevestigen nà ontvangst van een mailtje van deze wedstrijd.

En niet alleen André kan winnen, maar ook jij kan – door te stemmen – in aanmerking komen voor de deelnemersprijzen. Als stemmer op het “Grootste Clubhart” maak je kans op een gloednieuwe iPhone 7, een Kinepolis duoticket of een maand gratis Gazet van Antwerpen. Stem zelf en laat alle bekenden ook op onze kandidaat stemmen ! Bedankt !

Logo Gazet Van Antwerpen

logo-grootste-clubhart

0 likes Allerlei # ,
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand