Hebt u een momentje ?
July 20, 2024 at 4:46 am

Hebt u een momentje ?

Het zal jullie – in het programma voor het zomerseizoen 2010 – ongetwijfeld al wel opgevallen zijn dat KAPE ook dit jaar enkele belangrijke organisaties naar onze piste in het gemeentepark heeft kunnen halen. Naast het “Provinciaal Kampioenschap Meerkampen Jeugd” (02.05), hebben we opnieuw een “Beker van Vlaanderen” kunnen verwerven, dit keer voor de Dames Alle Categorieën (15.05). En dan hebben we uiteraard ook nog onze eigen organisaties (06.06, 14.08, 04.09 en 12.09) die de nodige aandacht verdienen.


MEDEWERKERS

Het spreekt vanzelf dat we – om deze organisaties van een leien dakje te laten verlopen – veel medewerkers nodig zullen hebben. Wij zouden dan ook nu al een oproep willen doen aan al onze atleten, joggers, ouders en sympathisanten om zich aan te melden als “helpende hand”.

Wat zoeken wij :

  •    medewerkers voor de opbouw, inrichting en opruiming van de piste en alle bijhorende accommodatie (zowel de dag vóór, als de dag vàn de wedstrijden).
  • medewerkers voor de meeting op administratief vlak (secretariaat, estafettediensten, kassa inkom, hulp bij inschrijvingen, enz.).
  •    medewerkers voor de bevoorrading (aankoop materialen, tooghulp, bakken en braden, verzorgen maaltijden voor juryleden en medewerkers, enz.).
  •    medewerkers op en rond het terrein tijdens de wedstrijden (scoreborden bedienen, materialen plaatsen en opruimen, hulp bij juryleden, enz.).

Daarvoor rekenen we dan ook op jou !

Met voldoende kandidaten hopen wij deze taken te kunnen verdelen in een soort beurtrol, zodat je niet de ganse dag in touw moet zijn, maar ook nog een beetje kan genieten van de wedstrijden en de prestaties van onze eigen KAPE-atleten.

“Hebt u een momentje ?” is dan ook de vraag die we nu al stellen. En we zouden het erg op prijs stellen mochten we daar zo snel mogelijk een positief antwoord op krijgen. Geef een seintje via mail op kape@val.be. Want ook in 2010 wil KAPE – met jouw hulp – als organisator hoge toppen scheren !

Indien je een handje wil toesteken – wat vrije momenten, enkele uren, een halve dag, een hele dag, … je kiest maar – kan je ons helpen op volgende data :

VM NM
Vrijdag 23 april … een avondje Funatletiek. o
Zondag 2 mei Provinciaal Kampioenschap Meerkampen Jeugd o o
Zaterdag 15 mei Beker van Vlaanderen Alle Categorieën Dames o o
Zondag 6 juni KAPE werp-, spring- en sprintcriterium o o
Zaterdag 14 augustus Jeugdmeeting A.A.S.-Criterium o o
Zaterdag 4 september Jeugdmeeting A.A.S.-Criterium o o
Zondag 12 september KAPE Meerkampen o oWaar wacht je nog op !!!

0 likes Allerlei , KAPE Intern # ,
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand