Helpende handen gezocht voor onze AAS-meeting op 14 juli 2018
February 22, 2024 at 2:28 pm

Helpende handen gezocht voor onze AAS-meeting op 14 juli 2018

Zoals aangekondigd staat KAPE op zaterdag 14 juli weer voor een organisatorische uitdaging op ons thuisterrein te Kapellen.

KAPE heeft fantastische medewerkers, maar het zijn er spijtig genoeg te weinig. Vooral voor het opstellen van de materialen op het terrein voor aanvang van de meeting en terug in hun hok zetten na de meeting hebben we handen te kort.

Maar ook tijdens de meeting zelf kunnen we veel hulp gebruiken, met bijvoorbeeld startlijsten rond te dragen, werptuigen terug te rollen, verspringbak op te rijven, enz…(de meeste van deze taken zijn we als organisator zelfs verplicht van te doen).

KAPE doet dan ook een oproep aan ouders, oudere atleten en sympathisanten die op zaterdag 14 juli toevallig een paar uurtjes vrij zijn van ons een beetje te komen helpen a.u.b.. Of als je komt supporteren kan je ons tussendoor ook helpen, en door dat ook vooraf te laten weten help je ons het best.

Je kan je hier ONLINE aanmelden, maar een e-mailtje sturen naar kape@val.be mag natuurlijk ook. Of nog eenvoudiger, laat het gewoon weten aan 1 van de trainers of bestuursleden en ze zullen je direct laten weten om welk uur je op 14 juli best eventjes langskomt. KAPE zal heel dankbaar zijn voor je hulp, en belangrijker nog, enkel en alleen dankzij (veel) helpers zullen we eigen meetings kunnen blijven organiseren.

Vul het onderstaand formuliertje in en langs de ander kant van de lijn springt er dan iemand een gat in de lucht. En nogmaals, je mag het ook gewoon zeggen dat je op 14 juli een beetje komt helpen. Dank je wel.

Naam :
Voornaam :
Email :

Meldt zich als medewerker voor de meeting en kan helpen bij
Opbouw voor de wedstrijdSecretariaatCateringTaken tijdens de wedstrijdOpruim na de wedstrijd

Opmerking

Herhaal onderstaande code
[anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

0 likes Allerlei
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand