Helpende handen gezocht voor onze Jeugdmeeting van nu zaterdag 13 juli 2019
May 26, 2024 at 12:38 pm

Helpende handen gezocht voor onze Jeugdmeeting van nu zaterdag 13 juli 2019

Zoals wellicht reeds weet heeft KAPE nu zaterdag 13 juli 2019 een snoepzakken jeugdmeeting voor benjamins, pupillen en miniemen op ons thuisterrein te Kapellen. En daarom hopen we weer op wat hulp van ouders, oudere atleten of sympathisanten.

KAPE heeft fantastische medewerkers, maar het zijn er spijtig genoeg soms iets te weinig. Vooral voor het opstellen van de materialen op het terrein voor aanvang van de meeting en terug in hun hok zetten na de meeting hebben we handen te kort.

Maar ook tijdens de meeting zelf kunnen we veel hulp gebruiken, met bijvoorbeeld startlijsten rond te dragen, werptuigen terug te rollen, verspringbak op te rijven, enz…(de meeste van deze taken zijn we als organisator zelfs verplicht van te doen).

Heb je nu zaterdag toevallig een paar uurtjes vrij kom dan ons een beetje helpen a.u.b.. Of als je komt supporteren kan je ons tussendoor ook helpen.

Je kan je hier ONLINE voor aanmelden, maar een e-mailtje sturen naar kape@val.be mag natuurlijk ook. Of nog eenvoudiger, laat het gewoon weten aan 1 van de trainers of bestuursleden en ze zullen je direct laten weten om welk uur je op 13 juli best eventjes langskomt. KAPE zal heel dankbaar zijn voor je hulp, en belangrijker nog, enkel en alleen dankzij (veel) helpers zullen we eigen meetings kunnen blijven organiseren.

Hieronder kan je ONLINE uw hulp op 13 juli laten weten. Met dank bij voorbaat.

  Naam :
  Voornaam :
  Email :

  Meldt zich als medewerker voor de meeting en kan helpen bij
  Opbouw voor de wedstrijdSecretariaatCateringTaken tijdens de wedstrijdOpruim na de wedstrijd

  Opmerking

  Herhaal onderstaande code
  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

  0 likes KAPE-meetings
  Share: / / /

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Zoeken
  Sponsors
  Blijf op de hoogte
  FitFree
  G-Atletiek bij KAPE
  G-Atletiek
  G-Atletiek bij KAPE
  Archief per maand