Helpers gezocht voor onze A.A.S.-meeting van nu zaterdag 7 september 2019
May 25, 2024 at 9:06 pm

Helpers gezocht voor onze A.A.S.-meeting van nu zaterdag 7 september 2019

Uit ervaring weten we dat, met een A.A.S.-Criterium op volle toeren,  we nu zaterdag 7 september 2019 meer dan waarschijnlijk onze meest drukke meeting van het seizoen hebben. En daarom kunnen we een heel pak extra medewerkers gebruiken.

Vooral voor het opstellen van de materialen op het terrein voor aanvang van de meeting en terug in hun hok zetten na de meeting hebben we handen te kort. Maar ook tijdens de meeting zelf kunnen we veel hulp gebruiken, met bijvoorbeeld startlijsten rond te dragen, werptuigen terug te rollen, verspringbak op te rijven, enz….

KAPE doet dan ook een oproep aan ouders, oudere atleten en sympathisanten die op zaterdag 7 september toevallig een paar uurtjes vrij hebben van ons een beetje te komen helpen a.u.b.. Wie bijvoorbeeld in de voormiddag wat tijd heeft om het nodige mee op het terrein klaar te zetten is daarom nog niet verplicht om het terug binnen te zetten of omgekeerd. Iedere hulp is welkom. 

Je kan je hieronder ONLINE aanmelden, maar een e-mailtje sturen naar kape@val.be mag natuurlijk ook. KAPE zal heel dankbaar zijn voor je hulp.

En jullie hulp in het enen jaar heeft ook een grote impact op het volgende jaar. Sommige zeer interessante meetings in het volgende jaar kunnen wij alleen maar aannemen als wij er voldoende gerust in zijn dat we dan voldoende helpers zullen hebben.

Je aanmelden kan hieronder (onder de ‘lees verder’) , met dank vanwege de atleten omdat hun meeting hierdoor vlotter zal verlopen.

  Naam :
  Voornaam :
  Email :

  Meldt zich als medewerker voor de meeting en kan helpen bij
  Opbouw voor de wedstrijdSecretariaatCateringTaken tijdens de wedstrijdOpruim na de wedstrijd

  Opmerking

  Herhaal onderstaande code
  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

  0 likes Allerlei
  Share: / / /

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Zoeken
  Sponsors
  Blijf op de hoogte
  FitFree
  G-Atletiek bij KAPE
  G-Atletiek
  G-Atletiek bij KAPE
  Archief per maand