Het KAPE Clubfeest was weer een succes
May 26, 2024 at 12:16 pm

Het KAPE Clubfeest was weer een succes

Op zaterdag 17 november 2018 was het weer feest voor de KAPE atleten en hun supporters. Niet alleen werden er door de iets meer dan 100 aanwezigen de buikjes dik en rond gegeten, het jaarlijkse Clubfeest is ook tevens steeds de gelegenheid om het voorbije atletiekjaar officieel af te sluiten en het nieuwe atletiekjaar plechtig te openen.

De ene prijsuitreiking volgde dan ook na de andere. Zo mochten naast een bedankje voor de tomeloze inzet van de vele trainers, ook de laureaten van de ‘KAPE Crosstrofee’ en de ‘KAPE doe mee Trofee’ hun prijs komen afhalen.

Zoals de traditie het wil werden ook de atleten die het voorbije seizoen een KAPE clubrecord hebben verbeterd of een (of meerdere) kampioenstitels hebben behaald op het podium geroepen.

En hierna zorgde de onvermijdelijke limbo voor de nodige ambiance en werd er nog lang gedanst door jong en oud, al hielden de jongeren dat toch wel iets langer vol dan hun wat minder afgetrainde supporters.

Van onze kampioenen en nieuwe clubrecordhouders vind je hieronder enkele foto’s :

Op de foto’s klikken voor een groter beeld

 

De nieuwe KAPE clubrecordhouders met staande v.l.n.r. Stefan Toelants, Ingrid Van Giel, Dirk Vander Avert, Jens Vander Avert, Brent Philips, Lynn Beck, Caro Vander Avert, Jordi Van den Eynden, Emma Van Laer, Utti Stevens, Jonas Vander Avert en vooraan gehurkt Alexander Anthonissen.

En hier onze Provinciale, Vlaamse en zelfs een paar Belgische kampioenen van seizoen 2017-2018 : v.l.n.r. Dirk Vander Avert,  Kristien Coddens, Ingrid Van Giel, Jordi Van den Eynden, Emma Van Laer, Jonas Vander Avert, Brent Philips, Lukas Maes, Alexander Anthonissen en Caro Vander Avert.

En dit is misschien wel  een historische foto met 7 van de 8 KAPE atleten die vorig seizoen zowel bij de heren als bij de dames de tot hiertoe allersnelste 4 x 100 m uit de KAPE geschiedenis hebben gelopen. V.l.n.r. Jonas Vander Avert, Emma Van Laer, Jordi Van den Eynden, Yodie Dalle, Yannik Stevens, Lynn Beck en Sam Vanagtmael.

Opmerking :  Op deze foto’s van clubrecordhouders en kampioenen ontbreken een paar atleten die niet aanwezig waren op het clubfeest en zijn daarom geen volledig beeld van alle nieuwe clubrecordhouders en kampioenen van het voorbije seizoen.

 

0 likes Allerlei
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand