Inschrijving voor PK Steeple op Pinkstermaandag 21 mei 2018 te Duffel
April 14, 2024 at 8:36 am

Inschrijving voor PK Steeple op Pinkstermaandag 21 mei 2018 te Duffel

Locatie : Gemeentelijk sportcentrum, Jan Borremanspiste, Rooienberg 56, Duffel

Op Pinkstermaandag 21 mei 2018 gaan voor de categorieën vanaf cadetten tot en met masters het Provinciaal Kampioenschap Steeple lopen door te Duffel en dit als onderdeel van hun “Runners’ Lab Athletics Classic Meeting”.

De steeple-wedstrijden beginnen om 14.00 uur. Meer info en het uurrooster vind je op de website van DUFF en ook HIER .

Wat de inschrijvingen betreft vind je hier een lichte wijziging van de inschrijfprocedure ten opzichte van de eerst vermelde tekst (en voor alle duidelijkheid dat ligt niet aan KAPE maar aan de organisator). De KAPE atleten die aan dit PK steeple wensen deel te nemen dienen zich op de dag van de meeting ofwel zelf ter plaatse in te schrijven ofwel dit reeds vooraf te doen via de website van Duffel AC. Voor de PK steeple wedstrijden maakt het ook voor het inschrijvingsgeld niet meer uit of je vooraf inschrijft of ter plaatse. Men dient zich wel minstens 1 uur voor de aanvang van de wedstrijd aan te melden.    

Inschrijving PK-steeple (link naar ‘inschrijvingen’ op website van Duffel AC).

KAPE heeft al jaren als beleid dat de inschrijvingsgelden voor deelname aan kampioenschappen door de club worden betaald. Gezien de atleten zich hier uitzonderlijk zelf voor een kampioenschap dienen in te schrijven kunnen de KAPE-atleten die aan dit PK hebben deelgenomen, als ze dat wensen het PK inschrijvingsgeld achteraf terugvragen aan KAPE.

0 likes Kampioenschappen , Kampioenschappen - archief
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand