Inschrijvingen voor PK Jeugdmeerkampen te Duffel op 10 juni 2019
February 23, 2024 at 7:39 pm

Inschrijvingen voor PK Jeugdmeerkampen te Duffel op 10 juni 2019

De Inschrijvingen zijn afgesloten. De vooraf ingeschreven KAPE atleten dienen op 10 juni ten laatste om 9u15 aangemeld te zijn, uitgezonderd de benjamins jongens: zij dienen ten laatste om 9u45 aangemeld te zijn. Het wedstrijdschema vind je hier : uurrooster .

—————————-

Het eerstvolgende kampioenschap dat er aankomt voor benjamins, pupillen en miniemen is het Provinciaal Kampioenschap Jeugdmeerkampen op Pinkstermaandag 10 juni 2019 te Duffel.

Dit kampioenschap voor veelzijdige atleten, zoals die van KAPE allemaal zijn, is inderdaad nog wel eventjes verwijderd maar de inschrijvingen dienen nu eenmaal ruim vooraf te gebeuren en dat kan ofwel hieronder online (bij voorkeur) ofwel door dezelfde gevraagde gegevens via e-mail te verzenden naar kape@val.be en dit tot en met zondag 26 mei 2019 ten allerlaatste.

Locatie:  Gemeentelijk Sportcentrum Jan Borremanspiste, Rooienberg 56, 2570 Duffel

Gezien er meestal veel inschrijvingen zijn voor dit PK begint het wellicht reeds om 10.00 uur in de voormiddag.

Welke proeven er per categorie op het programma staan (en het tijdschema zodra beschikbaar) vind je hier :  Uurrooster .

Hieronder kunnen KAPE-atleten ONLINE inschrijven.

Dit PK is een 4-kamp voor benjamins en pupillen en een 5-kamp voor miniemen. Vermeld bij je inschrijving naast je borst/rugnummer ook in ‘uw bericht’ je beste prestaties voor de proeven die tijdens deze meerkamp voor je categorie op het programma staan. Zie ‘Uurrooster’.

Ook zonder eerdere prestaties mag je aan dit PK deelnemen, maar het vermelden van je beste prestaties is wel belangrijk voor de reeks– of groepsindelingen.

Naam

Voornaam

Mail

Categorie

Wedstrijdnummer

Uw bericht

Herhaal onderstaande code.
captcha

 

Met het hierboven gevraagde wedstrijdnummer wordt uw VAL  borst/rugnummer bedoeld.

0 likes Kampioenschappen # ,
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand