Interclubs 2019
May 25, 2024 at 1:25 am

Interclubs 2019

Met de eerste AAS-meeting te Aartselaar hebben onze benjamins, pupillen en miniemen hun eerste belangrijke meeting van het seizoen achter de rug. Voor de cadetten en ouder is hun belangrijkste eerste afspraak met het zomerseizoen het Provinciaal Kampioenschap tijdens het Paasweekend te Merksem en te Mol.

Maar voor al onze categorieën vanaf pupillen tot en met masters komt de tweede en nog belangrijkere meeting er meteen aan, namelijk de interclubs, officieel de Beker van Vlaanderen genoemd. Voor het prestige van de club zijn dit gewoon de allerbelangrijkste wedstrijden van het seizoen.

Zeker verder lezen want jij kan de sportieve toekomst van KAPE mee bepalen.

In het verleden is reeds duidelijk aangetoond dat – mits een voltallige deelname – wij hoog kunnen eindigen in de klassementen van deze interclubs. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat jij met volle inzet zal willen deelnemen om de eer van onze club hoog te houden.  De data en locaties van de meetings zijn verschillend naargelang uw categorie :

 • Zaterdag 27 april 2019 Pupillen en Miniemen meisjes om 13.30 uur te Mol.
 • Zondag 28 april 2019 Pupillen en Miniemen jongens om 13.30 uur te Merksem.
 • Zaterdag 4 mei 2019 Cadetten en Scholieren meisjes om 14.00 uur te Lommel.
 • Zondag 5 mei 2019 Cadetten en Scholieren jongens om 14.00 uur te Merksem.
 • Zaterdag 18 mei 2019 Alle Categorieën vrouwen om 14.30 uur te Aartselaar.
 • Zondag 19 mei 2019 2019 Alle Categorieën mannen om 14.00 uur te Kapellen.
 • Zondag 2 juni 2019 Masters vrouwen en mannen om 13:30 te Sint-Truiden.

Dit jaar hebben we een groot voordeel, het geldt niet voor alle meetings, maar de meeste van deze BVV-meetings zijn dit jaar toevallig veel dichter bij huis dan de vorige jaren. Over deze Beker van Vlaanderen zijn er reeds afzonderlijke brieven uitgedeeld tijdens de trainingen. Dit bericht is dus gewoon een algemene herhaling om het belang van de Interclubs te onderstrepen.

Heb je uw brief over de interclub toevallig nog niet gekregen dan kan je deze hier, naargelang je categorie, downloadenInterclubpupminmeisjes_2019uitn ; Interclubpupminjongens_2019uitn ; Interclubcadschmeisjes_2019uitn ; Interclubcadschjongens_2019uitn ; InterclubdamesAC_2019uitn ; InterclubherenAC_2019uitn ; Interclubmasters_2019uitn

Was of ben je om een bepaalde reden niet in staat om het invulstrookje fysiek te overhandigen dan kan je uw antwoord ook hieronder vermelden via het contactformulier van onze club. We hopen dat iedereen, maar dan ook iedereen deelneemt en echt enkel in geval van een ernstige reden afhaakt. Laat uw ploeg niet in de steek !

Als je toevallig geen vervoer hebt mag dat je deelname niet belemmeren. Dat kan geregeld worden, maar je dient het dan wel te laten weten natuurlijk.

Wij wensen iedereen veel succes tijdens deze BVV-meetings !

  Naam

  Voornaam

  Email

  Uw bericht

  0 likes Allerlei #
  Share: / / /

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Zoeken
  Sponsors
  Blijf op de hoogte
  FitFree
  G-Atletiek bij KAPE
  G-Atletiek
  G-Atletiek bij KAPE
  Archief per maand