Uitslag Jeugdmeeting A.A.S.-criterium – 01.06.2013 – Ekeren
July 18, 2024 at 12:25 pm

Uitslag Jeugdmeeting A.A.S.-criterium – 01.06.2013 – Ekeren

Onze “buren” van AC Break ontvingen ons op zaterdag 1 juni voor de 4de wedstrijd van het “A.A.S.-Criterium 2013″ in Ekeren. Tijdens de wedstrijd op de mini-piste aan het zwembad “De Schinde” in de Oorderseweg in Ekeren vielen weer knappe prestaties te noteren. De uitslag kan je nu hier bekijken of downloaden.

De uitslag van de A.A.S.-meeting in Ekeren kan je HIER bekijken, de tussenstand na 4 wedstrijden vind je HIER.

VERSLAG

29 KAPE-atleten – van benjamin tot miniem – kwamen in actie op de A.A.S.-meeting in Ekeren. De loopnummers leverden – uiteraard door de aard van de atletiekpiste – niet meteen wereldschokkende tijden op. De estafetteploegen zorgden echter wel voor een aantal overwinningen: benjamins-meisjes, benjamins-jongens en miniemen-meisjes waren de snelsten in hun categorie.

Individuele overwinningen waren er voor Stephane Artois (60 m & 600 m), Hanne Dua (600 m & hockeybal), Brent Philips (verspringen), Caro Vander Avert (kogelstoten), Alexander Anthonissen (verspringen & kogelstoten) en Sofie Gysen (discuswerpen & kogelstoten)

De knaller van dit middagje atletiek kwam echter van Alexander Anthonissen met 11 m 86 in het kogelstoten bij de benjamins-jongens. Deze worp was niet alleen een persoonlijk record, maar meteen ook een nieuw KAPE-clubrecord. Proficiat !

Hugo De Hoon

 

Het programma van alle wedstrijden van dit “A.A.S.-criterium” kan je HIER bekijken. En wil je meer weten over het reglement van dit criterium, dan moet je HIER zijn. Al deze wedstrijden tellen ook mee voor de KAPE Doe-Mee-Trofee voor benjamins, pupillen en miniemen.

0 likes A.A.S.-criterium - archief # , ,
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand