Kampioenenhuldiging – 25.02.2010 – Kapellen
April 14, 2024 at 8:15 am

Kampioenenhuldiging – 25.02.2010 – Kapellen

Op donderdag 25 februari werd in de gemeentelijke feestzaal “’t Bruggeske” in Kapellen de jaarlijkse “Kampioenenhuldiging” van de gemeente Kapellen gehouden. ATV-sportanker Sven Van den Abeele was opnieuw de aangename gastheer.


Bij de individuele kampioenen kwamen voor KAPE Emma Van Laer, Renée Eykens, Jago Verweyen, Liesse Himpens, Stef Vanhaeren en Simone Steylaerts in aanmerking. In ploegverband werden onze miniemen-meisjes (Renée Eykens, Merel Folens en Jolien Denis), de juniors-heren (Jeroen Schrauwen, Jesse De Bruyn, Jan Adriaensen en Yannick Dobbeleir) en de heren A.C. (Bram Vanhaeren, Tim Vanhaeren, Stef Vanhaeren en Martin Pallemans) voor hun respectievelijke aflossingstitels in de bloemetjes gezet.

Voor de verkiezingen van de laureaten werden de heren A.C. (als sportploeg) en Stef Vanhaeren (als sportfiguur) genomineerd. Ons “aflossingsproject” 4 x 400 m bij de heren werd 3de bij de sportploegen. Winnaar werd opnieuw het duo Anaïs Hermans en Sam Pauwels van Art-Gym. Op de 2de plaats eindigde het voetbalteam van de andersvaliden van Noorse SV.

Bij de individuelen werd de hegemonie van topjudoka Catherine Jacques – reeds 11 x opeeenvolgend verkozen tot sportfiguur van de gemeente Kapellen – dit jaar eindelijk doorbroken door onze Stef Vanhaeren. Hij mag zich vanaf nu “sportfiguur 2009” van de gemeente Kapellen noemen. Catherine Jacques werd 2de en zwemmer Dieter Dekoninck 3de. Bloemen en een flinke cheque werden hem door de gemeentelijke hoogwaardigheidsbekleders op het podium van ’t Bruggeske overhandigd.

In de marge van deze kampioenenhuldiging werd door de Gemeentelijke Sportraad voor de tweede keer ook de titel van “sportpersoonlijkheid” van de gemeente Kapellen uitgereikt. Ook deze titel viel dit jaar in KAPE-handen. Clubsecretaris Hugo De Hoon werd door de jury uitgekozen voor deze trofee voor het jaar 2009. Zo kleurden de foto’s van de persfotografen én het voorblad van “Info Kapellen” met de laureaten van dit jaar behoorlijk KAPE !!!

0 likes Allerlei # ,
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand