Uitslag Kampioenschap van Vlaanderen Indoor A.C. – 31.01.2010 – Gent
April 17, 2024 at 10:00 pm

Uitslag Kampioenschap van Vlaanderen Indoor A.C. – 31.01.2010 – Gent

Tijdens het “Kampioenschap van Vlaanderen Alle Categorieën Indoor” zorgde Stef Vanhaeren op zondag 31 januari in de Topsporthal in Gent opnieuw voor een verrassing. Als eerstejaarsjunior werd hij – ondanks de concurrentie van een aantal seniors-heren – Vlaams Kampioen op de 400 m indoor.STEF VANHAEREN – VLAAMS KAMPIOEN 400 mRESULTATEN KAPE-DEELNEMERS K.v.V. ALLE CATEGORIEËN

Atleet Proef Prestatie Plaats
Saraya Richter kogel 10 m 60 9de
Stef Vanhaeren 400 m 49″08 in reeks – 48″59 in finale 1ste in reeks – 1ste in finale en VLAAMS KAMPIOENVERSLAG

Tijdens het “Kampioenschap van Vlaanderen Alle Categorieën Indoor” in de Topsporthal in Gent zorgde Stef Vanhaeren opnieuw voor een verrassing. Als eerstejaarsjunior werd hij – ondanks de concurrentie van een aantal seniors-heren – Vlaams Kampioen op de 400 m indoor met een tijd van 48”59.

Voor dit “Kampioenschap van Vlaanderen Alle Categorieën Indoor” trokken twee KAPE-atleten – beiden nog junior – naar Gent. Bij de dames haalde Saraya Richter met een worp van 10 m 60 bij het kogelstoten een 9de plaats.

Bij de heren moest Stef twee maal aan de bak. In zijn reeks van de 400 m werd hij afgetekend winnaar met een tijd van 49”08, meteen de snelste tijd van alle deelnemers in de reeksen. Later in de namiddag mocht hij de confrontatie aangaan met een aantal seniors in de finale van dit nummer.

Leeftijdsverschil was voor Stef geen probleem, want hij klopte iedereen op de indoorbaan met een tijd van 48”59 en werd hiermee Vlaams kampioen vóór seniors Evert Feyaerts (48”88) en Stijn Lichtert (49”27). Zijn tijd is meteen de 8ste aller-tijden die een junior indoor ooit wist neer te zetten … en dit dan nog in zijn eerste jaar als junior.

Hugo De Hoon

0 likes Kampioenschappen - archief # , ,
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand