Kampioenschappen Zomerseizoen 2019/ VAL Zomerkalender 2019
July 20, 2024 at 3:44 am

Kampioenschappen Zomerseizoen 2019/ VAL Zomerkalender 2019

Op deze website is een overzicht aangemaakt van al de Provinciale, Vlaamse en Belgische Kampioenschappen tijdens dit zomerseizoen 2019.  Tevens vind je er telkens ook de uiterste inschrijvingsdatum.

De belangrijkste kampioenschappen, diegene waarbij deelname van KAPE-atleten verwacht wordt of zelfs gewenst is, hebben we aangeduid in het blauw. Op deze kampioenschappen komen we in de loop van het seizoen, op gepaste tijd dus, met een afzonderlijk bericht op terug, met meer informatie indien beschikbaar en hoe er ingeschreven kan worden (ONLINE of andere manier).

Voor de andere, historisch voor KAPE iets minder van toepassing zijnde kampioenschappen, deze in gewone zwarte tekst dus, geldt deze lijst als enige kennisgeving. Dat wil niet zeggen dat we uw eventuele deelname niet aanmoedigen, in tegendeel, maar we gaan er wel vanuit dat je indien je hier aan wenst deel te nemen het dan zelf in het oog houdt en tijdig inschrijft via e-mail naar kape@val.be (of ter plaatse, indien dat van toepassing is).

Deze lijst is permanent te raadplegen op deze website onder het hoofdmenu/wedstrijden en nu ook hier :  Kampioenschappen zomerseizoen 2019 .

Onder datzelfde  hoofdmenu/wedstrijden vind je sinds enkele dagen ook de VAL Zomerkalender 2019 via een link naar de VAL website. In deze VAL Zomerkalender 2019 vindt men een overzicht van alle Vlaamse meetings (+ Belgische Kampioenschappen)  die onder de koepel van de VAL georganiseerd worden  en welke proeven er voor de betrokken meeting op het programma staan. (Waalse meetings dus niet).

0 likes Kampioenschappen
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand