“KAPE Doe Mee Trofee 2017”
June 13, 2024 at 5:14 am

“KAPE Doe Mee Trofee 2017”

Onze benjamins, pupillen, miniemen én cadetten kunnen – vanaf de start van het winterseizoen – punten verzamelen voor de jaarlijkse “KAPE DOE-MEE-TROFEE’ … waarbij het vooral de bedoeling is om onze jonge atleten te belonen bij deelname aan de verschillende soorten wedstrijden in de loop van het hele sportjaar.


De “KAPE DOE-MEE-TROFEE” loopt over het ganse atletiekjaar – van bij de start van het winterseizoen tot aan het einde van het zomerseizoen – netjes over 12 maanden. Naast punten voor deelname aan een aantal geselecteerde veldlopen, de eigen KAPE-meetings en de Beker van Vlaanderen, kan men er ook verdienen bij deelname aan het A.A.S.-Criterium. De punten voor de veldlopen worden verdiend in het winterseizoen, de rest van de wedstrijden valt in het zomerseizoen.

Voor de puntenverdeling hebben we het ons – en dus ook jullie – heel gemakkelijk gemaakt : voor elke deelname krijg je 1 punt. Indien je aan meer dan de helft van de wedstrijden op het omvangrijke lijstje hebt deelgenomen, kom je in aanmerking voor een beloning. Er is slechts één bijkomende voorwaarde : je moet minstens in 1 veldloop, op 1 KAPE-meeting en op 1 andere meeting aan de start zijn gekomen. En dan val je in de prijzen !

Om het reglement een beetje te verduidelijken, zetten we hier de wedstrijden op een rijtje die in het seizoen 2016-2017 in aanmerking komen voor punten voor deze “KAPE DOE-MEE-TROFEE”.


WEDSTRIJDEN 2016-2017


Winter

– “aanbevolen veldlopen“- de 10 veldlopen die hiervoor in aanmerking komen, kan je HIER vinden.


Zomer

– “Beker van Vlaanderen Pupillen- en Miniemen-Meisjes” – zaterdag 29 april – Burcht.

– “Beker van Vlaanderen Pupillen- en Miniemen-Jongens” – zondag 30 april – Edegem.

– “Beker van Vlaanderen Cadetten- en Scholieren-Meisjes” – zaterdag 6 mei – Bornem.

– “Beker van Vlaanderen Cadetten- en Scholieren-Jongens” – zondag 7 mei – Lanaken.

– 9 wedstrijden van het “A.A.S.-Criterium” – data en locaties kan je HIER vinden.

– 3 KAPE-meetings (wedstrijd “A.A.S.-criterium” niet inbegrepen) – data kan je HIER vinden.


Naast deelname aan meer dan de helft van de wedstrijden, dient – om in aanmerking te komen voor het geschenkje op het einde van het seizoen – ook nog aan de extra voorwaarde van 1 wedstrijd van elke soort voldaan te worden. Wij denken dat dit alvast een extra aanzet kan zijn om je beste beentje voor te zetten én om aan de wedstrijden die in aanmerking komen voor deze “KAPE DOE-MEE-TROFEE” deel te nemen.

Voor het seizoen 2016-2017 betekent dit dat de atleten in de verschillende categorieën minstens aan volgend aantal deelnames moeten komen:

Ben = 10
Pup = 12
Min = 12
Cad = 12

om in aanmerking te komen voor het prijsje op het einde van het seizoen. Succes ermee !

0 likes AAS-Criterium , Allerlei , Interclubs , KAPE-meetings #
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand