KAPE Doe Mee Trofee 2018
January 27, 2022 at 9:02 pm

KAPE Doe Mee Trofee 2018

Onze benjamins, pupillen en miniemen (én ook de cadetten) kunnen – vanaf de start van het winterseizoen – punten verzamelen voor de jaarlijkse “KAPE DOE MEE TROFEE’ … waarbij het vooral de bedoeling is om onze jonge atleten te belonen bij deelname aan de verschillende soorten wedstrijden in de loop van het hele sportjaar.


De “KAPE DOE MEE TROFEE” loopt over het ganse atletiekjaar – van bij de start van het winterseizoen tot aan het einde van het zomerseizoen – netjes over 12 maanden. Naast punten voor deelname aan een aantal geselecteerde veldlopen, de eigen KAPE-meetings en de “Beker van Vlaanderen”, kan men er ook verdienen bij deelname aan het “A.A.S.-Criterium”. De punten voor de veldlopen worden verdiend in het winterseizoen, de rest van de wedstrijden valt in het zomerseizoen.

Voor de puntenverdeling hebben we het ons – en dus ook jullie – heel gemakkelijk gemaakt : voor elke deelname krijg je 1 punt. Indien je aan meer dan de helft van de wedstrijden op het omvangrijke lijstje hebt deelgenomen, kom je in aanmerking voor een beloning. Er is slechts één bijkomende voorwaarde : je moet minstens in 1 veldloop, op 1 KAPE-meeting en op 1 andere meeting aan de start zijn gekomen. En dan val je in de prijzen !

Om het reglement een beetje te verduidelijken, zetten we hier de wedstrijden op een rijtje die in het seizoen 2017-2018 in aanmerking komen voor punten voor deze “KAPE DOE MEE TROFEE”.


WEDSTRIJDEN 2017-2018


Winter

– “aanbevolen veldlopen“- de 10 veldlopen die hiervoor in aanmerking komen, kan je HIER vinden.


Zomer

– “Beker van Vlaanderen Pupillen- en Miniemen-Meisjes” – zaterdag 21 april 2018.
– “Beker van Vlaanderen Pupillen- en Miniemen-Jongens” – zondag 22 april 2018.
– “Beker van Vlaanderen Cadetten- en Scholieren-Meisjes” – zaterdag 5 mei 2018.
– “Beker van Vlaanderen Cadetten- en Scholieren-Jongens” – zondag 6 mei 2018.
– wedstrijden van het “A.A.S.-Criterium” – data en locaties worden later nog bepaald na samenstelling “VAL-Zomerkalender”.
– KAPE-meetings (wedstrijd “A.A.S.-criterium” niet inbegrepen) – data worden later nog bepaald na samenstelling “VAL-Zomerkalender”.


Naast deelname aan meer dan de helft van de wedstrijden, dient – om in aanmerking te komen voor het geschenkje op het einde van het seizoen – ook nog aan de extra voorwaarde van 1 wedstrijd van elke soort voldaan te worden. Wij denken dat dit alvast een extra aanzet kan zijn om je beste beentje voor te zetten én om aan de wedstrijden die in aanmerking komen voor deze “KAPE DOE MEE TROFEE” deel te nemen.

0 likes Reglementen #
Share: / / /

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand