KAPE in 2010
April 14, 2024 at 8:54 am

KAPE in 2010

Langs deze weg willen we namens het ganse clubbestuur aan alle atleten, joggers, trainers, juryleden, ouders en supporters, prettige feestdagen en een zeer gelukkig en vreugdevol 2010 toewensen.

Niet alleen staan met de maanden januari en februari nu direct de voornaamste winterwedstrijden voor de deur, de jaarwisseling is tevens een ideale gelegenheid om al een tipje van de sluier van het zomerseizoen 2010 op te lichten. Elders in dit clubblad kan je ontdekken dat de sportieve activiteit op onze piste in het Kapelse gemeentepark weer op een behoorlijk niveau zal liggen, met o.m. een “Beker van Vlaanderen” voor dames én een “Provinciaal Kampioenschap Meerkampen” voor benjamins, pupillen en miniemen, naast een pakket andere KAPE-meetings (waarvan 2 nieuwigheden).

De belangrijkste meetings zijn uiteraard deze eigen meetings te Kapellen, maar ook een flinke aanwezigheid van KAPE-atleten op veldlopen, in het A.A.S.-criterium en op andere meetings is één van de voornaamste nieuwjaarswensen van trainers en bestuursleden.

Laat – speciaal voor onze jeugd – de “KAPE DOE-MEE-TROFEE” een extra stimulans zijn om de spikes wat meer aan te binden en deel te nemen aan enkele wedstrijden. Net als in 2009 bieden wij aan de winnaars van deze trofee immers – nà het seizoen – een erg aantrekkelijk geschenkje aan : een GRATIS bezoek aan Bobbejaanland in Lichtaart. Wie dit jaar al deelgenomen heeft aan deze “clubuitstap”, weet inmiddels dat dit een absolute voltreffer was.

Om te weten hoe je één van de gelukkigen kan zijn die mee naar het pretpark mag, moet je zeker het reglement van deze KAPE DOE-MEE-TROFEE maar even doorlezen op de KAPE-website www.ackape.org.

Naast punten voor deelname aan een aantal geselecteerde veldlopen, de eigen KAPE-meetings, de Beker van Vlaanderen en de BENEGO-Cup, kan men er ook verdienen bij deelname aan het A.A.S.-Criterium. De punten voor de veldlopen worden verdiend in het winterseizoen, de rest van de wedstrijden valt in het zomerseizoen.

Indien je aan meer dan de helft van de wedstrijden op het omvangrijke lijstje hebt deelgenomen, kom je in aanmerking voor winst in deze trofee. Er is slechts één bijkomende voorwaarde : je moet minstens in 1 veldloop, op 1 KAPE-meeting en op 1 andere meeting aan de start zijn gekomen. En dan val je in de prijzen ! Bobbejaanland, dus !

Hieronder hebben we even de wedstrijden op een rijtje gezet die in het seizoen 2009-2010 in aanmerking komen voor punten voor deze “KAPE DOE-MEE-TROFEE”.

Winter

– 9 “aanbevolen veldlopen”.

Zomer

– “Beker van Vlaanderen Pupillen- en Miniemen-Meisjes”.
– “Beker van Vlaanderen Pupillen- en Miniemen-Jongens”.
– 8 wedstrijden van het “A.A.S.-Criterium”.
– 4 KAPE-meetings.
– de “BENEGO-Cup”.

Dit betekent dat er voor benjamins in totaal 21 wedstrijden en voor pupillen en miniemen 22 wedstrijden in aanmerking komen. Volgens de regel dat je aan meer dan de helt van deze wedstrijden moet deelnemen, is dit voor benjamins 11 stuks en voor pupillen en miniemen 12 stuks.

Naast deze eerste voorwaarde, dient – om in aanmerking te komen voor het uitstapje op het einde van het seizoen – ook nog aan de extra voorwaarde van 1 wedstrijd van elke soort voldaan te worden. En dan scoor je !

0 likes KAPE Intern
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand