KAPE Jeugd oefent momenteel in groepen van 10
May 25, 2024 at 1:45 am

KAPE Jeugd oefent momenteel in groepen van 10

Op 29 januari 2021 kondigde de Federale regering via een Ministerieel besluit nieuwe maatregelen aan in de strijd tegen corona. 1 van deze regels is dat kinderen en jongeren moeten kiezen voor 1 buitenschoolse activiteit of hobby, om het aantal wisselende contacten zoveel mogelijk te beperken.  Inmiddels werden de ouders van onze jeugdatleetjes bevraagd en ontvingen ze allemaal een mail wanneer hun kind op training wordt verwacht.
We lijsten hieronder (op ‘lees verder klikken !) graag groep per groep deze trainingsmomenten nog eens op:

Groep 1:

 • training op woensdag van 18u tot 19u aan de piste in het Gemeentepark. Groep 1 verzamelt aan de grote poort thv de luifel. Kinderen worden daar afgezet en opgehaald. Fietsen worden aan de luifel gezet.
 • training op vrijdag van 18u tot 19u30 in de sporthal van het KTA (bovenzaal rechts). Hier geldt het principe van Kiss & Ride: u rijdt binnen langs de poort rechts van het gebouw en rijdt terug af langs de andere poort. De kinderen zullen ten allen tijde worden opgevangen door iemand en gaan rechtstreeks door naar hun eigen zaal. Ook na de training worden de kinderen groep per groep naar buiten gebracht, tot aan de auto’s. Gelieve uw kind ook een trui en lange broek mee te geven/aan te doen.

 

Groep 2:

 • training op woensdag van 18u tot 19u aan de piste in het Gemeentepark. Groep 2 verzamelt aan het poortje vooraan de piste (slang). Kinderen worden daar afgezet en opgehaald. Fietsen worden vooraan de piste in het fietsenrek gezet.
 • training op vrijdag van 18u tot 19u30 in de sporthal van het KTA (boven zaal links). Hier geldt het principe van Kiss & Ride: u rijdt binnen langs de poort rechts van het gebouw en rijdt terug af langs de andere poort. De kinderen zullen ten allen tijde worden opgevangen door iemand en gaan rechtstreeks door naar hun eigen zaal. Ook na de training worden de kinderen groep per groep naar buiten gebracht, tot aan de auto’s. Gelieve uw kind ook een trui en lange broek mee te geven/aan te doen.

 

Groep 3:

 • training op woensdag van 18u tot 19u aan de piste in het Gemeentepark. Groep 3 verzamelt aan het poortje aan de overzijde van de piste aan het molentje thv de polsstok. Kinderen worden daar afgezet en opgehaald. Fietsen worden aan het poortje aan de overzijde van de piste thv de polsstok gezet (niet op de weg).
 • training op vrijdag van 18u tot 19u30 in de sporthal van het KTA (grote zaal). Hier geldt het principe van Kiss & Ride: u rijdt binnen langs de poort rechts van het gebouw en rijdt terug af langs de andere poort. De kinderen zullen ten allen tijde worden opgevangen door iemand en gaan rechtstreeks door naar hun eigen zaal. Ook na de training worden de kinderen groep per groep naar buiten gebracht, tot aan de auto’s. Gelieve uw kind ook een trui en lange broek mee te geven/aan te doen.

 

Groep 4:

 • training op donderdag van 18u tot 19u30 in de sporthal van het KTA (grote zaal beneden). Hier geldt het principe van Kiss & Ride: u rijdt binnen langs de poort rechts van het gebouw en rijdt terug af langs de andere poort. De kinderen zullen ten allen tijde worden opgevangen door iemand en gaan rechtstreeks door naar hun eigen zaal. Ook na de training worden de kinderen groep per groep naar buiten gebracht, tot aan de auto’s. Gelieve uw kind ook een trui en lange broek mee te geven/aan te doen.
 • training op vrijdag van 18u tot 19u aan de piste in het Gemeentepark. Groep 4 verzamelt aan de grote poort thv de luifel. Kinderen worden daar afgezet en opgehaald. Fietsen worden aan de luifel gezet.
 • training op zaterdag van 10u tot 11u aan de piste in het Gemeentepark. Groep 4 verzamelt aan de grote poort thv de luifel. Kinderen worden daar afgezet en opgehaald. Fietsen worden aan de luifel gezet.

 

Groep 5:

 • training op vrijdag van 18u tot 19u aan de piste in het Gemeentepark. Groep 5 verzamelt aan het poortje vooraan de piste (slang). Kinderen worden daar afgezet en opgehaald. Fietsen worden vooraan de piste in het fietsenrek gezet.
 • training op zaterdag van 10u tot 11u aan de piste in het Gemeentepark. Groep 5 verzamelt aan het poortje vooraan de piste(slang). Kinderen worden daar afgezet en opgehaald. Fietsen worden vooraan de piste in het fietsenrek gezet.

 

Bij het afzetten van zoon/dochter vragen we steeds om een mondmasker te dragen en afstand te houden.  Gelieve uw aanwezigheid voor en na de training tot een absoluut minimum te beperke

 

0 likes Trainingen #
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand