KAPE Jogging Trofee 2009
April 17, 2024 at 11:05 pm

KAPE Jogging Trofee 2009

Binnen onze club bestaat een “KAPE Jogging Trofee“. Deze beloont alle KAPE-joggers die – onder de naam van KAPE of het KAPE Jogging Team – hebben deelgenomen aan minstens 7 joggings of stratenlopen. De winnaars van deze trofee, krijgen op het “KAPE-Clubfeest” op zaterdag 21 november een cadeautje voor hun ongebreidelde inzet.

Maar … vermits wij geen detectives zijn, weten we niet altijd waar onze joggers hebben deelgenomen aan dergelijke loopevenementen. Van de grote organisaties of de wedstrijden waar we in groep naar afzakken, hebben we een redelijk overzicht … maar als je individueel of met kleine vriendengroepjes aan één of andere exotische stratenloop deelneemt, weten we dat natuurlijk niet.

Vandaar deze oproep : geef steeds een seintje naar het clubsecretariaat indien je ergens bent gestart voor een loopje van minimaal 5 km. En om onze eindstand van dit jaar op te maken – alle joggings tussen 01.11.2008 en 31.10.2009 komen in aanmerking – beschikten we graag over de correcte gegevens. Ben je ervan overtuigd dat je 7 wedstrijden hebt uitgelopen, stuur dan meteen maar een overzichtje naar clubsecretaris Hugo De Hoon op kape@val.be.

Dan kunnen we je zeker niet over het hoofd zien bij de prijsuitreiking ! Meer info over het reglement van deze “KAPE Jogging Trofee” lees je op de KAPE-website. En je kan je al meteen voorbereiden voor de trofee 2010 !

0 likes Joggings - archief
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand