KAPE Jogging Trofee – deelname melden !
June 25, 2024 at 2:41 am

KAPE Jogging Trofee – deelname melden !

Binnen onze club bestaat dit jaar nog een “KAPE Jogging Trofee“. Deze beloont alle KAPE-joggers die – onder de naam van KAPE of het KAPE Jogging Team – hebben deelgenomen aan minstens 7 joggings of stratenlopen. De winnaars van deze trofee, krijgen op het “KAPE-Clubfeest” een cadeautje voor hun ongebreidelde inzet.

Maar … vermits wij geen detectives zijn, weten we niet altijd waar onze joggers hebben deelgenomen aan dergelijke loopevenementen. Van de grote organisaties of de wedstrijden waar we in groep naar afzakken, hebben we een redelijk overzicht … maar als je individueel of met kleine vriendengroepjes aan één of andere exotische stratenloop deelneemt, weten we dat natuurlijk niet.

Vandaar deze oproep : geef steeds een seintje naar het clubsecretariaat indien je ergens bent gestart voor een loopje van minimaal 5 km. En om onze eindstand van dit jaar op te maken – alle joggings tussen 01.11.2012 en 31.10.2013 komen in aanmerking – beschikten we graag over de correcte gegevens. Ben je ervan overtuigd dat je 7 wedstrijden hebt uitgelopen, stuur dan meteen maar een overzichtje naar clubsecretaris Hugo De Hoon op kape@val.be

Extra voorwaarde om je geschenkje te ontvangen, is wel dat je aanwezig dient te zijn op het “KAPE-Clubfeest”.

0 likes Allerlei
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand