Reglement KAPE Jogging Trofee
April 17, 2024 at 10:06 pm

Reglement KAPE Jogging Trofee

De “KAPE Jogging Trofee” had als doel onze joggers – op het einde van het seizoen – te belonen voor hun actieve deelname aan joggings of stratenlopen onder de vlag van “KAPE” of het “KAPE Jogging Team”. Alle joggings tussen 1 november (de officiële start van het atletiekseizoen) en 31 oktober (het einde van het atletiekseizoen) kwamen in aanmerking voor deze “KAPE Jogging Trofee”. Deze trofee werd voor het laatst toegewezen in het seizoen 2012-2013.

De belangrijkste regels even op een rijtje :

  • deze trofee is zowel voor atleten mét een wedstrijdnummer, als joggers zonder wedstrijdnummer.
  • alle joggings en stratenlopen tussen 1 november en 31 oktober tellen voor deze trofee.
  • deelname aan de joggings dient te gebeuren onder de naam van “KAPE” of “KAPE Jogging Team” (indien bij de inschrijving geen club kan opgegeven worden, vervalt uiteraard deze voorwaarde).
  • om in aanmerking te komen voor de beloning dient men aan minstens 7 joggings of stratenlopen deelgenomen te hebben.

Op het einde van het zomerseizoen wordt de rekening gemaakt. De uitreiking van deze “KAPE Jogging Trofee” is voorzien op het KAPE-Clubfeest. Alle atleten en joggers die aan bovenstaande voorwaarden voldaan hebben, ontvangen een prijs, mits ze ingeschreven zijn voor dit KAPE-Clubfeest.

Wegens het grote aanbod van joggings en stratenlopen, moeten de atleten of joggers die deelnemen aan dergelijke wedstrijden de uitslagen wel melden aan het clubsecretariaat (wij zijn immers geen detectives die alle uitslagen uitvlooien). Dit mag door een kopie van de officiële uitslag beschikbaar te stellen of door de deelname en resultaten te melden en te verwijzen naar de website van de organisatie.

Voor al onze liefhebbers van joggings en stratenlopen nog een extra stimulans om een tandje bij te steken !

Alle info over joggings waar het “KAPE Jogging Team” in groep aan deelneemt, lees je in de joggingkalender van het KAPE Jogging Team op deze website.

 

Versie 2012
Goedgekeurd in de RVB van 03.12.2012.

 

Ingevolge een tanende belangstelling voor deelname aan stratenlopen en joggings, heeft de Raad van Bestuur besloten om deze “KAPE Jogging Trofee” stop te zetten met de editie 2012-2013.

Goedgekeurd in de RVB van 28.10.2013

0 likes Allerlei , Reglementen
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand