Fietszoektocht KAPE – 02.08.2014 – Kapellen (verslag)
April 17, 2024 at 9:04 pm

Fietszoektocht KAPE – 02.08.2014 – Kapellen (verslag)

In het midden van de vakantie – op zaterdag 2 augustus – haakte KAPE zijn wagonnetje aan een organisatie van de Facebookgroep “Ge zijt van Kapellen als … ” (GZVKA) met een echte familie-activiteit: een fietszoektocht doorheen Kapellen. In schitterende weersomstandigheden werden de kilometers afgemaald en de vragen beantwoord. Nu nog afwachten of die ook een prijsje opleveren ?

fietszoektocht-tekst-flyer

Binnen de Facebookpagina “Ge zijt van Kapellen als … “ ontstond het (wilde) plan om de gebruikers van deze pagina – met inmiddels meer dan 2600 leden – weg te halen achter hun computer en actief Kapellen te laten ontdekken. Het middel om daarin te slagen, leek het organiseren van een fietszoektocht langsheen de grenzen van de gemeente Kapellen en de leuke plekjes en bezienswaardigheden die al – vaak met veel liefde – beschreven werden op deze Facebookpagina.

Het leek ons een leuke familie-activiteit voor onze leden, om – in groep – deze fietszoektocht samen met een aantal KAPE-ërs op dezelfde dag af te leggen. En dat werd het ook, al was de deelname nu niet meteen overrompelend te noemen. Leuk was het echter wel … maar de stop op een terrasje onderweg strooide op het einde wat roet in het eten om de tocht volledig af te peddelen. Maar daar passen de deelnemers – individueel of opnieuw in groep – later wel een mouw aan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En ook onze jongste deelnemer – Amber Van Aelst – werkte moeiteloos haar parcours af. Proficiat ! Nu nog afwachten of de antwoorden op het pakket vragen aan onze KAPE-deelnemers ook een prijsje opleveren ?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Alle informatie over deze organisatie van GZVKA – die je ook individueel kan afwerken tot 30 september 2014 – kan je vinden op hun website www.gzvka.be.

Hugo De Hoon

0 likes Allerlei # ,
Share: / / /

One thought on “Fietszoektocht KAPE – 02.08.2014 – Kapellen (verslag)

  1. Indra Werner Brent schreef:

    Heb aan mijn reisbureau gevraagd of dit een geldige reden was om mijn reis te annuleren…was echter niet het geval…sorry knap initiatief maar wij zijn weg…veel plezier alvast

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand