KAPE – “Dé Studio Brussel Sportclub” van Vlaanderen ?
May 25, 2024 at 1:36 pm

KAPE – “Dé Studio Brussel Sportclub” van Vlaanderen ?

In het kader van de “Week van de Sportclub” organiseert Studio Brussel in het sportprogramma van Stijn Vlaeminck “De Sportclubquiz”. Alle Vlaamse sportclubs kunnen hieraan deelnemen. Deze programmareeks start op zondag 8 september. De winnaar mag een jaar lang de titel van “Dé Studio Brussel Sportclub” dragen en er is ook 5.000 € te verdienen voor de club. Wie wil meedoen ?

Zin in deelname aan deze wedstrijd van Studio Brussel in het kader van de “Week van de Sportclub” ? Kandidaten met sportieve én muzikale kennis mogen zich melden. Indien er voldoende belangstelling bestaat van onze leden, schrijven we ons in voor deze wedstrijd … laat maar weten via een reply onder dit bericht of onder onze melding op Facebook indien je wil deelnemen !

Alle Vlaamse Sportclubs kunnen zich inschrijven via stubru.be. Uit alle inschrijvingen worden 20 verschillende sportclubs (4 per provincie) uitgenodigd naar de startshow. In de selectie wordt rekening gehouden met de diversiteit van sporttakken. Naast de traditionele populaire soorten zoals voetbal, wielrennen en atletiek kunnen ook andere sporten zoals curling, ballroomdansen en schaken de nodige aandacht krijgen.

Tijdens de startshow wordt er beslist welke twee sportclubs per provincie de provinciale halve finales zullen spelen. Elke zondag speelt StuBru “DE SPORTCLUBQUIZ”: vijf weken lang strijden telkens twee sportclubs uit dezelfde provincie in de studio om een plaats in de finale op zondag 20 oktober in de Europese Sporthoofdstad 2013 – Antwerpen

Om de finale te winnen moet een sportclub naast een brede sport- en muziekkennis ook een flinke dosis teamspirit en sportieve behendigheid aan boord hebben. De winnende sportclub gaat naar huis met 5.000 € en draagt een jaar lang de titel: “Dé Studio Brussel Sportclub”.

stbru

Programma

08/09: Startshow met 20 Sportclubs uit Vlaanderen.

15/09 – 13/10: 5 Provinciale preselecties:  elke zondag strijden 2 sportclubs uit dezelfde provincie om een finaleplaats: 1 provincie per week.

20/10/2013: Finale “DE SPORTCLUBQUIZ” in Antwerpen – Europese Sporthoofdstad 2013: De winnende sportclub gaat naar huis met 5.000 euro en draagt een jaar lang de titel: “Dé Studio Brussel Sportclub”.

0 likes Allerlei # , ,
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand