Landbouwkrediet wordt Crelan
May 25, 2024 at 8:58 pm

Landbouwkrediet wordt Crelan

De sponsor van de wedstrijdnummers van de Belgische atletiek – Landbouwkrediet – is onlangs van naam veranderd. Vanaf 1 april gaat deze coöperatieve bank – een fusie tussen het Landbouwkrediet en Centea – door het leven als “Crelan”. Dit heeft ook zo zijn gevolgen voor onze atleten. Op hun wedstrijdnummer dient het oude logo overplakt te worden door een sticker met het nieuwe Crelan-logo.

Crelan

Deze stickers zijn al ruim verdeeld tijdens de trainingen, maar mocht je hem nog niet ontvangen hebben (wegens afwezigheid of andere goede redenen), vraag er dan zo snel mogelijk naar bij de clubsecretaris. Op wedstrijden zouden de juryleden immers wel eens moeilijk kunnen doen over het ontbreken van het nieuwe logo op je wedstrijdnummer !

0 likes Allerlei # , ,
Share: / / /

One thought on “Landbouwkrediet wordt Crelan

  1. Duyvejonck franky schreef:

    Hallo, ik ben op zoek naar enkele stickers van crelan om op mijn nieuwe fiets te hangen, ik heb de fiets van Sven Nys nagemaakt maar ontbreek nog enkel de crelan sticker , ik zou jullie enorm dankbaar zijn mocht dit doenbaar zijn, van harte bedankt op voorhand , mijn mailadres is

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand