“Maand van de Sportclub” – 01.09.2017 t.e.m. 30.09.2017 – Kapellen & Stabroek
November 28, 2021 at 8:24 am

“Maand van de Sportclub” – 01.09.2017 t.e.m. 30.09.2017 – Kapellen & Stabroek

Elk jaar organiseert “Sport Vlaanderen” in de maanden mei en september in samenwerking met de gemeentelijke sportdiensten en lokale sportclubs de ‘Maand van de Sportclub’. Voor KAPE is dit niet gebonden aan twee maanden per jaar … onze deuren staan het héle jaar open. Wat niet uitsluit dat we nu ook mee inspelen op deze actie vanaf vrijdag 1 september ! En zo blijkt … met een “stormloop” aan nieuwe atleetjes !


De Gemeente Kapellen, stapte dit jaar niet mee in dit project … andere jaren deed ze dat wel via de Gemeentelijke Sportdienst. Dus hebben we maar eventjes voor onze eigen publiciteit gezorgd … en dat leverde heel wat “nieuwkomers” op tijdens de eerste trainingen van de maand september. De foto’s van een héél gewone jeugdtraining spreken boekdelen. Nu nog volhouden … nieuwe atletiekfanaten !

Tijdens al onze trainingen zijn nieuwkomers van harte welkom. Zowel op onze jeugdtrainingen, bij onze wedstrijdatleten als bij ons Jogging Team in Kapellen en Stabroek, is iedereen welkom voor een eerste kennismaking. Een aantal gratis “proeftrainingen” behoort tot ons standaardpakket … om zowel de aard van de trainingen, als de sfeer in de club even mee te pikken. Kijk maar even in ons trainingenschema en je weet meteen wanneer we je verwachten.

[shashin type=”album” id=”399″ size=”small” crop=”n” columns=”1″ caption=”y” order=”date” position=”center”]

… meer foto’s HIER !!!En vergeet de slogan van “Sport Vlaanderen” niet: “Sporters beleven meer” !!! Zeker bij KAPE !

0 likes Allerlei , Trainingstips #
Share: / / /

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand