Marathonman (3) – 100ste Marathon – 16.05.2010 – Gent
November 28, 2021 at 8:51 am

Marathonman (3) – 100ste Marathon – 16.05.2010 – Gent

Zondag vertrok de “Marathonman” om 10 uur om zijn 100ste opeenvolgende marathon te lopen en nog wel rond de Watersportbaan in Gent. Wij hadden besloten om dit mee te gaan vieren, maar om 10 uur vertrekken was wel wat vroeg voor ons (anders moesten we ook de “hele” lopen). Wij dus eerst nog een lekker en stevig ontbijt, zodat we tegen 11.30 uur ter plaatse waren, waar we met de zuster van Estrella hadden afgesproken.

Marathonman 100_1Bij een klein lentezonnetje gingen we van start. Na een toertje en nog wat met hen meegelopen te hebben, zijn we met z’n tweeën aangepikt bij de Marathonman met in gedachte een 20-tal km mee te lopen. In het laatste tourke (dat met de lus van 2 km extra), begon ik te voelen dat ik toch wat weinig kilometers in de benen had, dus heb ik zonder lus en Estrella mét lus uitgelopen. Hiermee hadden we toch weer een 25 km in de benen, wat we dan s’avonds vierden met een lekker frietje … kwestie van op hetzelfde gewicht te blijven.

Marathonman 100_2Chapeau voor wat die man daar doet … niet alleen fysiek maar ook mentaal. We wensen hem nog een dikke proficiat met de 100ste marathon.

Rudy Haesendonckx & Estrella Peleman

0 likes Joggings - archief #
Share: / / /

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand