Medewerkers Gezocht !
October 4, 2022 at 4:33 pm

Medewerkers Gezocht !

In het zomerseizoen 2013 heeft KAPE weer een “grote” organisatie naar onze atletiekpiste in het Kapelse gemeentepark kunnen halen: de “Beker van Vlaanderen Masters-Heren”, mét deelname van onze eigen masters-heren. Voor deze wedstrijd én alle anderen dit seizoen zoeken wij “medewerkers” !

Maar daarnaast verdienen ook onze andere organisaties de nodige aandacht:

  • Zondag 9 juni : Beker van Vlaanderen Masters-Heren – aanvang 13.30 uur.
  • Zaterdag 10 augustus : Snoepzakkenmeeting – aanvang 13.30 uur.
  • Zondag 8 september : Jeugdmeeting AAS-criterium – aanvang 13.30 uur.
  • Zondag 15 september : Meerkampmeeting – aanvang 10 uur.

Het spreekt vanzelf dat we – om deze organisaties van een leien dakje te laten verlopen – veel medewerkers nodig zullen hebben. Wij zouden dan ook nu al een oproep willen doen aan al onze atleten, joggers, ouders en sympathisanten om zich aan te melden als “helpende hand”.

Wat zoeken wij :

  • medewerkers voor de opbouw, inrichting en opruiming van de piste en alle bijhorende accommodatie (soms de dag vóór, meestal vroeg op de dag van de wedstrijden zelf).
  • medewerkers voor de meeting op administratief vlak (secretariaat, estafettediensten, hulp bij inschrijvingen, enz.).
  • en vooral medewerkers op en rond het terrein tijdens de wedstrijden (scoreborden bedienen, materialen plaatsen en opruimen, hulp bij juryleden, enz.).

Daarvoor rekenen we dan ook op jou ! “Hebt u een momentje ?” is dan ook de vraag die we nu al stellen. En we zouden het erg op prijs stellen mochten we daar zo snel mogelijk een positief antwoord op krijgen. Geef een seintje aan onze voorzitster Peggy Van Langenhove of via mail op kape@val.be.

Want in 2013 moet KAPE – met jouw hulp – ook als organisator hoge toppen scheren !

Met voldoende kandidaten hopen wij deze taken netjes te kunnen verdelen in een soort beurtrol, zodat je niet de ganse meeting in touw moet zijn, maar ook nog een beetje kan genieten van de wedstrijden en de prestaties van onze eigen KAPE-atleten.

0 likes Allerlei , KAPE Intern # , ,
Share: / / /

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand