Medewerkers
July 20, 2024 at 3:22 am

Medewerkers

HEBT U EEN MOMENTJE ?

In het zomerseizoen 2011 heeft KAPE weer een aantal organisaties naar onze atletiekpiste in het Kapelse gemeentepark kunnen halen. De Beker van Vlaanderen Alle Categorieën Heren (15.05) is de uitschieter dit jaar.

Het spreekt vanzelf dat we – om deze organisaties van een leien dakje te laten verlopen – heel wat medewerkers nodig zullen hebben. Wij zouden dan ook een oproep willen doen aan AL onze atleten, joggers, ouders en sympathisanten om zich aan te melden als “helpende hand”.

Wat zoeken wij :

§         medewerkers voor de opbouw, inrichting en opruiming van de piste en alle bijhorende accommodatie (zowel de dag vóór, als de dag vàn de wedstrijden).
§         medewerkers voor de meeting op administratief vlak (secretariaat, estafettediensten, kassa inkom, hulp bij inschrijvingen, enz.).
§         medewerkers voor de bevoorrading (aankoop materialen, tooghulp, bakken en braden, verzorgen maaltijden voor juryleden en medewerkers, enz.).
§         medewerkers op en rond het terrein tijdens de wedstrijden (scoreborden bedienen, materialen plaatsen en opruimen, hulp bij juryleden, enz.).

Daarvoor rekenen we dan ook op jou ! “Hebt u een momentje ?” is dan ook de vraag die we nu aan jou stellen. En we zouden het erg op prijs stellen mochten we daar een positief antwoord op krijgen. Bevestig je medewerking bij één van onze bestuursleden of geef een seintje via mail op kape@val.be.

Ons cateringteam kan tijdens alle meetings van dit zomerseizoen je hulp zeker gebruiken. Maar ook vóór, tijdens en nà de wedstrijden zijn helpende handen altijd erg welkom. Want in 2011 moet KAPE – met jouw hulp – ook als organisator hoge toppen scheren !

Ons meetingprogramma even op een rijtje :

Ø      Vrijdag 29 april : … een avondje Funatletiek.
Ø      Zondag 1 mei : KAPE 90 werp-, spring- en sprintcriterium.
Ø      Zondag 15 mei : Beker van Vlaanderen Alle Categorieën Heren.
Ø      Zaterdag 13 augustus : KAPE 90 hordemeeting.
Ø      Zondag 4 september. : Jeugdmeeting A.A.S.-criterium.
Ø      Zondag 11 september : KAPE 90 meerkampen.
Ø      Zaterdag 8 oktober : Scholencross & KAPE-Jogging.

Met voldoende kandidaten hopen wij deze taken te kunnen verdelen in een soort beurtrol, zodat je niet de ganse dag in touw moet zijn, maar ook nog een beetje kan genieten van de wedstrijden en de prestaties van onze eigen KAPE-atleten.

0 likes KAPE Intern
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand