Nieuwe outdoor KAPE clubrecords tijdens de warme zomer van 2018
May 25, 2024 at 7:55 pm

Nieuwe outdoor KAPE clubrecords tijdens de warme zomer van 2018

Kampioenschapstitels halen is niet gemakkelijk, maar in principe is dat wel ieder jaar even moeilijk. Maar clubrecords verbeteren is, op een zeldzame uitzondering na,  ieder jaar steeds opnieuw weer iets moeilijker. Want men spreekt over een clubrecord verbeteren, dat wil dus zeggen voor een bepaalde proef en categorie beter doen dan alle vorige seizoenen ooit door KAPE-atleet is gelukt. En toch, alhoewel de meeste van onze clubrecords al heel sterk staan, zijn onze atleten ook dit outdoor seizoen er toch weer in geslaagd om meerdere clubrecords te verbeteren.

In totaal werden er dit zomerseizoen 28 clubrecords verbeterd (of ingesteld). En daarbij zijn de aantallen, toevallig of niet, mooi evenwichtig verdeeld over de verschillende leeftijdsgroepen (Jeugd, Alle Cat. en Masters) en tevens is ook de verscheidenheid aan disciplines is zeer groot.

Hier vind je het overzicht van al de Nieuwe KAPE clubrecords outdoor 2018 .

Mochten we er eentje vergeten zijn dan mag je dat ons natuurlijk laten weten (want we krijgen niet alle uitslagen van ander clubs spontaan toegestuurd).

0 likes KAPE Clubrecords #
Share: / / /

2 thoughts on “Nieuwe outdoor KAPE clubrecords tijdens de warme zomer van 2018

  1. Anthonissen. Hugo schreef:

    Nieuw re kort DISCUS CAD van Alexander is. 52,37m dit gedaan op 23-10-20118 te sint-niklaas

    1. André schreef:

      Hugo, Dat klopt. Op het moment dat we de lijst met de nieuwe clubrecords opmaakte, om de trofeeën voor het clubfeest tijdig te kunnen bestellen, was deze late verbetering door ons nog niet gekend. Ondertussen wel (is volgens VAL 52m35) en zal de lijst met de KAPE clubrecords bij de cadetten eerstdaags aangepast worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand