Nieuwe tussenstand van het AAS-Criterium 2019 na de meeting te ‘s Gravenwezel
July 18, 2024 at 10:34 am

Nieuwe tussenstand van het AAS-Criterium 2019 na de meeting te ‘s Gravenwezel

Maar liefst 38 KAPE-atleten waren op zaterdag 15 juni afgezakt naar de kleine maar gezellige piste te ‘s Gravenwezel voor de 5e meeting van het AAS-Criterium 2019 . En ondanks dat een fikse regenbui net voor aanvang van de meeting voor wat wateroverlast had gezorgd werden er door de KAPE atleten uitstekende resultaten neergezet. Vooral in de kampnummers werd menig persoonlijk record verbeterd. Hier vind je dan ook de wedstrijduitslag van deze AAS-meeting te ‘s Gravenwezel (onderafdeling van AC Lierse ) : UitslagAASmeeting15062019_LIER .

Deze uitstekende KAPE prestaties hadden dan ook een positief effect op de tussenstand van het AAS-Criterium na 5 meetings. Bijna alle KAPE-atleten staan dan ook op een hoge ereplaats in hun rangschikking. Maar de weg is nog lang te beginnen met AAS-meeting 6 op zaterdag 6 juli om 13.00 uur te EssenDaarna neemt het AAS-Criterium een pauze tot 7 september te…Kapellen !

En hier kan je dan met fierheid de nieuwe Tussenstand na AAS meeting 5 bekijken.

De kleurencode in de tussenstand is gewoon een geheugensteuntje voor wat de betrokken atleet nog minimaal dient te doen om in de einduitslag van het AAS-Criterium 2019 opgenomen te worden

 

0 likes AAS-Criterium
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand