Nieuwe website “Provinciaal Comité Antwerpen”
May 25, 2024 at 2:12 am

Nieuwe website “Provinciaal Comité Antwerpen”

De puinhoop die de website van het “Provinciaal Comité Antwerpen” al heel lang was, wordt (eindelijk) in een nieuw kleedje gestoken. De eerste stappen van deze website-new-look zijn gezet. Veel informatie valt er momenteel nog niet te rapen … maar alleen de intentie is al een applausje waard.

Logo PCA nieuw


De oude website was niet meteen een toonbeeld van moderne communicatie en ook de inhoud was niet meteen up-to-date. Zo werden de provinciale records al jaren niet meer geupdate en was het vaak hopeloos zoeken naar info die je van het PCA toch zou mogen verwachten. Na herhaaldelijke (negatieve) opmerkingen op de jaarvergadering van de Antwerpse clubs, werd begin 2015 beslist om iets aan deze website te doen.

De eerste (schuchtere) tekenen van een eigentijdse website, zijn nu al merkbaar. Nu wordt het nog een kwestie van deze basiswebsite te voorzien van de noodzakelijke content en hem up-to-date te houden. Een werkje voor de nieuwe webmaster Gino Dhondt, waarbij we hem erg veel succes toewensen ! Let wel op: ook op de nieuwe website zijn de provinciale records compleet onbetrouwbaar !

Deze nieuwe website van het Provinciaal Comité Antwerpen kan je HIER vinden.

0 likes Allerlei # ,
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand