Nieuws atleten A-elite voortaan op website Vlaamse Atletiekliga
November 29, 2023 at 7:32 pm

Nieuws atleten A-elite voortaan op website Vlaamse Atletiekliga

Voor grote en kleinere nieuwtjes over de A-atleten van de Vlaamse Atletiekliga, kan u voortaan op de website en op de Twitter-account van de Vlaamse Atletiekliga terecht. Vanaf heden worden de absolute toppers van dichtbij gevolgd op de website van de federatie … en met Renée Eykens hoort er daar ook eentje van KAPE bij.


Een toelichting over deze nieuwe promotie voor de topatleten door Max De Vylder, topsportcoördinator van de VAL:

“We moeten onze topatleten en hun verhouding met het publiek ook wat meer uitdragen in onze communicatie naar buitenwereld toe,” zegt Max De Vylder. Max is verantwoordelijk voor de elitewerking bij de Vlaamse Atletiekliga. “Bij nieuwsberichten is tegenwoordig de snelheid waarmee ze gebracht worden, van cruciaal belang. Het lijkt me dan ook goed om nieuws in verband met onze A-elite snel te brengen. Als mensen dat oppikken op onze site, of eventueel via onze social media, gaan ze daar ook onder mekaar over beginnen communiceren.” Het gaat dan onder meer over reacties van onze toppers na wedstrijden of nieuws over trainingsstages en blessures.

“We moeten niet per se alles willen nadoen wat andere nieuwsmedia al brengen, maar het lijkt mij goed dat we wel ergens mee in die nieuwsstroom over de Vlaamse atletiektopsport terecht kunnen komen,” besluit De Vylder.

0 likes Allerlei # , , ,
Share: / / /

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand