Nieuwsbrieven Juryleden VAL
June 25, 2024 at 2:06 am

Nieuwsbrieven Juryleden VAL

Op geregelde tijdstippen publiceert de Vlaamse Atletiekliga een nieuwsbrief voor haar juryleden. Daarin worden vaak nieuwigheden of prangende problemen uitvoerig besproken en toegelicht, als een vorm van bijscholing voor de jury. Het leek ons interessant om deze nieuwsbrieven ook ruimer te verspreiden via onze KAPE-website. Zo kunnen ook atleten, trainers, begeleiders en ouders op de hoogte blijven van wat er eventueel wijzigt bij de jurering of hoe bestaande reglementen dienen geïnterpreteerd te worden (zowel door de jury als door de atleten).

Het is absoluut niet onze bedoeling om hiermee een discussie tussen juryleden en anderen uit te lokken, maar eerder een inzicht te bieden aan alle partijen om – met kennis van zaken – over bepaalde knelpunten vóór, tijdens of nà de wedstrijden, te kunnen overleggen.

Logo Jury KBABDeze nieuwsbrieven verzamelen wij op een speciale pagina die je HIER kan vinden. Je kan ook gewoon doorklikken via de rechterbalk van onze website onder de rubriek “Info”.

0 likes KAPE Intern # ,
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand