Nu zondag 20 mei 2018 A.A.S.-meeting te ‘s Gravenwezel
May 25, 2024 at 2:34 am

Nu zondag 20 mei 2018 A.A.S.-meeting te ‘s Gravenwezel

De voorbije weken ging de aandacht vooral naar de oudere atleten met hun Provinciaal Kampioenschap en de verschillende Interclubs, maar vanaf nu is het gedurende enkele weken volledig aan de onze jongere atleten om hun kunnen te tonen.

Voor de benjamins, pupillen, miniemen en cadetten barst  vanaf nu het A.A.S.-Criterium in alle hevigheid  los met op Pinksterzondag 20 mei de 2e meeting  van dit vermaarde Critierium  op de kleinere piste te ‘s Gravenwezel.

De AAS-meetings behoren traditioneel tot de meest aangename meetings van het seizoen, ze zijn trouwens bijna alle in de buurt, waarvan 2 later op het seizoen te Kapellen. En voor de nieuw aangeslotenen, die mogelijk nog wat drempelvrees hebben om aan de meetings deel te nemen, zijn de A.A.S.-meetings tevens echt de ideale gelegenheid om een deelname uit te proberen.

Meer nog, eigenlijk rekenen onze trainers er gewoon op dat al onze jongere atleten aan de A.A.S-meetings deelnemen. De KAPE trainers offeren onbezoldigd een groot deel van hun vrije tijd op om je de knepen van de atletieksport te leren. En we weten het heel zeker, je kan de trainers hiervoor met niets anders beter belonen dan door aan deze meetings deel te nemen, wat ook het resultaat mogen zijn.

Locatie : Atletiekpiste, Moerstraat 55, 2970 ‘s Gravenwezel.

Deze meeting begint om 13.00 uur

Welke proeven er op het programma staan vind je HIER  en ook het UURROOSTER.

De tussenstand na de eerste A.A.S.-meeting  kan je hier raadplegen : AAS Criterium 2018 – Tussenstand na AAS meeting 1 (hierop klikken en niet vergeten te scrollen)

De volgende A.A.S.-meetings komen dan snel al aan de beurt, namelijk op zaterdag 26 mei de AAS- meeting-3 te Brasschaat en op zaterdag 9 juni A.A.S- meeting-4 te Essen.

Meer info over het A.A.S.-Criterium en een overzicht van de datums van de A.A.S-meetings 2018 kan je bekomen via DEZE LINK of in het menu onder wedstrijden.

0 likes A.A.S.-criterium - archief , AAS-Criterium
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand