Onderzoek “Sociale inclusie en vrijwilligers in sportclubs”
April 22, 2024 at 3:18 pm

Onderzoek “Sociale inclusie en vrijwilligers in sportclubs”

KAPE werkt mee aan een onderzoek van de K.U. Leuven over “Sociale inclusie en vrijwilligers in sportclubs”. Dit gebeurt d.m.v. een online-vragenlijst voor alle leden, ouders en medewerkers (ouder dan 16 jaar). Door deel te nemen aan deze bevraging kan je onze club helpen om de werking en de omstandigheden voor de leden en de vrijwilligers te verbeteren.

Social InclusionIn het onderzoek wordt gepeild naar de relatie tussen deze leden, ouders en medewerkers en onze club. Deze bevraging is onderdeel van een groter onderzoek dat de rol van sportclubs vergelijkt in tien Europese landen. De resultaten van dit onderzoek zullen gebruikt worden om de werking van sportclubs in Europa te verbeteren. Volgende universiteiten en landen doen er aan mee:

Social Inclusion - deelnemende universiteitenOnze leden ontvangen de vraag tot deelname via de club. De persoonlijke gegevens werden dus niet beschikbaar gesteld aan de onderzoekers. De uiteindelijke resultaten zullen ook voor ons een (mogelijke) meerwaarde hebben, vandaar onze deelname aan dit onderzoek.

Wij sturen al de leden die in aanmerking komen voor dit onderzoek een mailtje met de nodige toelichting én de link naar de online-bevraging. Uiteraard is deelname geen enkele verplichting en kan je zelf beslissen of je – al dan niet – deze vragenlijst wil invullen.

0 likes Allerlei # , ,
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand