Ook de KAPE activiteiten liggen nog stil tot en met 19 april 2020
May 25, 2024 at 2:02 am

Ook de KAPE activiteiten liggen nog stil tot en met 19 april 2020

Het zal voor iedereen wel duidelijk zijn dat gezien de regering de maatregelen tegen Covid-19 Coronavirus heeft verlengd tot en met 19 april 2020 dat deze dan ook onverminderd van toepassing zijn voor KAPE.

De maatregelen zelf zijn niet verstrengd maar ook niet versoepeld. Wat dit betekent kunnen we dus enkel nogmaals herhalen en we rekenen er op dat deze ook nageleefd worden.

Dit wil dus zeggen dat ALLE clubtrainingen, vergaderingen en bijeenkomsten van KAPE worden opgeschort tot en met 19 april 2020. 

Er zijn dus momenteel geen trainingen in clubverband, maar individueel uw conditie op peil houden is toegelaten en gezien wij een sportclub zijn is dat ook aanbevolen. Maar men moet dan wel stipt de afgekondigde regels volgen (zie hieronder) !

  1. Dat wil zeggen dat (enkel) leden van eenzelfde gezin samen mogen trainen. Familie van mekaar zijn is NIET voldoende, men moet wel degelijk ook onder hetzelfde dak wonen.
  2. Personen die niet in hetzelfde huis wonen, bijvoorbeeld vrienden, mogen maximum met 2 personen samen oefenen op voorwaarde dat deze 2 personen permanent minstens 1,5 m van elkaar afstand houden. Abnormaal verre verplaatsingen maken om samen (max. 2 personen) te gaan trainen is ook niet toegelaten.

Dit is dus van toepassing tot en met 19 april 2020. En nu maar met zijn allen duimen voor meer positief nieuws tegen dan.  

0 likes Allerlei
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand