Opfrissen kleedkamers – vanaf 15.06.2015 – Gemeentepark Kapellen
June 13, 2024 at 7:12 am

Opfrissen kleedkamers – vanaf 15.06.2015 – Gemeentepark Kapellen

Vanaf maandag 15 juni starten medewerkers van de Sportdienst Kapellen – tijdens de sluiting van het gemeentelijk zwembad – met het opfrissen van de kleedkamers in het gemeentepark. Normaal is dit werkje gepland tot eind juni. Gedurende deze periode zullen er telkens twee kleedkamers beschikbaar zijn voor onze atleten en joggers.

schilderHet personeel van de Sportdienst Kapellen, zit  – tijdens de renovatie van de kleedkamers, gangen, elektrische installatie en burelen van hun werkruimten in het zwembad en sportcentrum – tijdelijk zonder werk. Daarom werd als alternatief het opfrissen van verschillende sportlocaties in de gemeente op het programma gezet voor de maanden van deze verbouwingen (vanaf juni tot september). De kleedkamers in het gemeentepark komen daarbij o.m. als eersten aan bod.

Er zal afwisselend in de verschillende kleedkamers gewerkt worden, zodat er steeds twee kleedkamers beschikbaar zullen blijven voor de leden van onze atletiekclub. De werken zouden eind juni beëindigd moeten zijn, zodat we met opgefriste kleedkamers kunnen beginnen aan de sportkampen die we vanaf 1 juli t.e.m. 3 juli en van 6 juli t.e.m. 10 juli organiseren in samenwerking met de Gemeentelijke Sportdienst.

De Sportdienst Kapellen tracht het verloop van de werken ook uit te hangen aan de kleedkamers, zodat zowel trainers, atleten als joggers de beschikbare kleedkamers moeiteloos zullen kunnen vinden. Gelieve dan ook rekening te houden met dit (tijdelijk) ongemak … daarna kunnen we van frisse omkleedruimten en douches gebruikmaken.

0 likes Allerlei # ,
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand