Opleiding jurylid niveau 1 – 18.03.2017 – Brasschaat
March 31, 2023 at 11:07 pm

Opleiding jurylid niveau 1 – 18.03.2017 – Brasschaat

Vanaf 2014 biedt de Vlaamse Atletiekliga samen met de Vlaamse Commissie voor Juryleden een opleiding aan voor juryleden die éénvormig verloopt in alle provincies. Vermits alle clubs verplicht zijn om een aantal juryleden te leveren, is ook KAPE steeds op zoek naar uitbreiding van haar jurycorps. De opleiding in de provincie Antwerpen is voorzien op zaterdag 18 maart in Brasschaat.


Als jurylid niveau I engageer je je om jurytaken uit te voeren binnen je eigen vereniging, maar ook bij andere verenigingen. Als jurylid niveau I kan je, indien je na verloop van tijd voldoende ervaring hebt opgedaan, ook als “chef” verantwoordelijk worden voor een proef of functie.


Hoe behaal je het brevet van jurylid niveau I ?

Je volgt een dagopleiding bestaande uit een theoretisch deel en een praktische rondleiding op de piste, gevolgd door een korte schriftelijke evaluatie. Nadien loop je stage tijdens 3 wedstrijden en treed je daarbij éénmaal op bij het lopen, éénmaal bij het werpen en éénmaal bij het springen.

Na een positieve evaluatie van deze stage ben je een volwaardig jurylid niveau I. Je ontvangt een bestendige gratis toegangskaart, een jurybadge en de nederlandstalige versie van het IAAF-reglementenboekje.

Deze opleiding is gratis. Minimumleeftijd tot deelname is minstens 16 jaar op 31 december van het jaar waarin je deelneemt. De eerstvolgende opleiding in de provincie Antwerpen gaat door op zaterdag 18 maart vanaf 9 uur in de kantine van ACBR in het Louis De Winterstadion (gemeentepark) te Brasschaat.

Interesse ? Neem dan contact op met het clubsecretariaat via kape@val.be of bij de clubsecretaris tijdens de trainingen.

0 likes Allerlei #
Share: / / /

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand